Islam · Miljöpartiet · politik · Samhällsfrågor · Socialdemokraterna · Socialismen · Vänsterpartiet · Värdegrundsdiktatur

Att tala om islam sägs vara islamofobi inom vänstern och islam. Varför vill de inte tala om islam? 


Vi som minns minns clownskräcken för ett år sedan.
Folk var så rädda för mördarclowner att de slog efter allt med röd näsa.
Hur Gudrun Schyman klarade sig genom den perioden är en gåta. 

De flesta clownerna i Sverige finns inom socialismen (Schyman är en av dem), på mediaredaktioner, i riksdagshuset och rödgröna föreningar. 
De medverkar till att en annan kategori clowner växer i Sverige: allahu-akbarismens clowner. 
I takt med att de blir fler i Sverige är vi uppenbart på väg mot en ny IS-tid. 

De IS-kalla miljöpartisterna och socialdemokraterna har satt IS och den muslimska ideologin på den svenska kartan, de gör det genom samarbete med ett antal muslimska föreningar.
Det muslimska brödraskapets strategi är att smyga med sitt ideologiska våld och sakta växa genom lögner och infiltration, ur artikeln:
Brödraskapet anser dock att arbetet för att upprätta en islamisk stat baserad på Sharia ska ske långsiktigt, genom indoktrinering, predikan och ”dawah” (missionering). Detta betyder dock inte att Brödraskapet tar avstånd från våld. Organisationens motto lyder: ”Allah är vårt mål; Profeten är vår ledare; Koranen är vår lag; Jihad är vår väg; och Döden för Allahs ära är vår högsta strävan”.
De som påstår att islam är fredens religion är okunniga och/eller oemottagliga för fakta. 

De som påstår att IS är en sekt och inte har med islam att göra har fel, IS är islam i dess ursprungliga och renodlade form. 
IS anhängare gör vad islams självutnämnde profet Muhammed gjorde, och Muhammed anses varit den perfekta människan vars exempel man ska följa. 
Muhammed hade en liten flicka som fru och tyckte det var okej med flickor som sexslavar. 

De rödgröna verkar ha ett sadomasochistiskt självmordsbeteende, de verkar gilla att samarbeta med företrädare för diktatoriska ideologier
Det kan vara orsaken till att shariakommunismen växer och Sverige är på väg att bli en diktatorisk socialistislamistisk diktatur.
Då Stalin, Hitler och Ayatollah Khomeini härskade led folk, i Sverige har vi Stefan Löfven.

Man får kanske inte kalla statsministern för clown, men man får kalla en clown för statsminister.
Löfven är statsminister.

Annonser