politik · Samhällsfrågor · Socialdemokraterna · Socialismen · Värdegrundsdiktatur

Löfvens regering är den moderna versionen av ”Vilse i pannkakan”. 
Sveriges kanske högst betalde flosklare, Stefan Löfven,  har knäckt koden!
I kölvattnet av några kända svenska mäns tafsande på kvinnor (i de rödas led har det drogats och våldtagits) säger Löfven:
– ”Vi män måste känna ansvar för hur vi diskuterar vad som faktiskt är manligt”.
Var det ska diskuteras, kan man undra, Löfven har ju inte ens rum nog i regeringskansliet att diskutera Sveriges trygghet. 

Drömmer sig Löfven tillbaka till den röda 68-rörelsen med kastade bh:ar, kollektivboende, ständiga byten av sexpartners och skäggiga män i sparkdräkt?
Numera vågar kvinnor knappt gå ut, flickor gruppvåldtas av ”manliga” som borde sparkas in i fångdäkten och pensionärer har snart inga kollektivboenden att flytta till.
Löfven är vilse i pannkakan. 
https://www.oppetarkiv.se/video/1152802/vilse-i-pannkakan-avsnitt-1-av-10

När Martin Timell varit grov i munnen är det en riksangelägenhet och katastrof, då mängder med småflickor trakasserats sexuellt i skolor och badhus eller gruppvåldtagits av ”nyanlända” män är det statistisk.
Löfven ska få ett ett tips: inför 68-rörelsen på HVB-hem och asylboenden. Om det var bra för Sveige då, är det väl bra för ”nysvenskar nu? 

Det kanske är dags för en nyproduktion av ”Vilse i pannkakan”. Det är bara att filma regeringen och sända ut det i barnkanalen.