Islam · Samhällsfrågor · Socialismen · Värdegrundsdiktatur

Minskar våldtäkter under solen, om burka dras över kjolen?


Anmälningsbenägenheten har ökat i Sverige, nu duggar anmälningarna tätt om sexuella trakasserier och våldtäkter.
Den gemensamma nämnaren är enligt vänsterstollarna män.

I vänsterstollarnas värld finns inte snälla män, det finns bara män (vänsterstollar är inte snälla). Om en man våldtagit en kvinna innebär det för stollarna att män våldtar. Alla män.
Aftonbladets Fredrik Virtanen våldtar, det har ett antal kvinnor offentligt vittnat om. 
Enligt stollelogiken seglar därmed alla Aftonbladets män runt med snorren utfälld som ett bogspröt i jakten på våldtäktsoffer.  

Enligt samma stollelogik är alla män inom media och showbiz våldtäktsmän.
Nu anklagas ytterligare en av dem för att sextrakassera kvinnor, en svensk komiker anklagas för våldtäkter.
Då kan det inte handla om Henrik ”pizzakungen” Shyffert eller Magnus ”det är tryggt i Sverige” Betnér, de är ju inte roliga. 

De o-roliga brukar medverka i tv-programmet  ”Parlamentet”, vars programledare Anders S. Nilsson enligt rykte gjort det de flesta män inte gör. 
Om det stämmer har herr Nilsson gjort det herr Nilsson gjort under många år. Herr Nilsson fick tidningen Amelias dumstrut 2011.
Man kan undra vilken kvinnosyn som råder inom ”Parlamentet”. De kanske kör med parlamentariskt samtycke innan de börjar tafsa på varandra. 

Tänk att anmälningsbenägenheten ökat just precis nu då unga flickor (ibland bara barn) oftare blir gruppvåldtagna, utsätts för tafsande och kallas hora på svenska skolgårdar.
Lösningen är kanske en uniform klädsel på svenska skolor, en skoluniform lika för alla. 
Om de fega tafsargrabbarna håller sin  händer i styr och sin stora trut, så slipper de bära vare sig burka eller Amelias dumstrut. 

Annonser