Media · politik · Samhällsfrågor · Socialismen · Vänsterpartiet · Värdegrundsdiktatur

Det verkar vara grönt för röda tafserier. #themtoo


Få rörelser är så skickliga på att krocka med sig själv som den svenska kommunismen är.
Ett uppenbart exempel är då de kommunistiska kvinnorna gullar med män som kommer från patriarkala samhällskulturer, samtidigt som kvinnorna vill bekämpa patriarkala strukturer som knappast finns i svenska män. 

Vi som minns minns då Gudrun Schyman offentligt sexuellt trakasserade en afghansk man, och hur Schymans kamrat kommunist Dinamarca visade trosorna på Medborgarplatsen. Julia Cesar skrev, ur artikeln:
”Uppseendeväckande är att Dinamarca i ett sammanhang där hon är omgiven av hundratals unga män från en kultur med en totalt snedvriden kvinnosyn väljer att framträda minimalt klädd i vulgära plagg som möjligen skulle passa på en badstrand eller på en nattklubb”.
Dinamarca höll kanske lektionen ”Se men inte röra, det är småbarns göra”?

I torsdags medverkade rödfeminist Schyman i SVT Opinion och sade:
” #Metoo är ett bra tillfälle för svenska män att äntligen komma ut och vara människor. För det är nog vad de flesta egentligen vill bli”.
Schyman avhumaniserar svenska män. Det var så det började under trettiotalet i Tyskland. 

Gudrun Schyman uttryckte offentligt att det är dags för svenska män att släppa ”den destruktiva manlighetsnormen” och i stället vara ”människor”. 
Med Schymans ord men åt andra hållet (det måste väl vara lika tillåtet): det blir spännande då invandrade kvinnor träder ut ur den destruktiva kvinnlighetsnormen och istället är människor.
För det är ju ändå det som de allra flesta vill.

Staffan Heimerson, mannen som fick sparken från Aftonbladet för att ha kritiserat delar av #metoo, sade i programmet:
 ”Människor som anklagas för nånting som är utrett och som inte är åtal döms av en stor opinion. Det här har häxprocessens inneboende dynamik. Jag kan inte se ett helt land ställa upp i marsch och bara ha en enda åsikt”
Det var ju så det började under trettiotalet i Tyskland. 

För röda kvinnor är sex och tafs godis ju;

men för svenska män är kel tabu.