Centerpartiet · Fi · Liberalerna · Miljöpartiet · Moderaterna · politik · Samhällsfrågor · Socialdemokraterna · Vänsterpartiet · Värdegrundsdiktatur

Ölandet Danmark finner lösningar medan Sverige ödeläggs. 


I ölandet Danmark har de kommit till sans och sunt förnuft. 
Kanske beror det på den danska ölen i ölandet?

I september fanns 921 personer i Danmark som fått avslag på asylansökan och väntade på utvisning. I nästan hälften av fallen bedömdes utvisning som omöjlig att genomföra.
Nu är problemet med asylansökande som fått avslag men som håller sig undan en utresa nära en lösning, ur artikeln:
”Personer som nekats asyl och ska utvisas från Danmark kan placeras på någon av landets 300 obebodda öar. Utlännings- och integrationsminister Inger Støjberg (borgerliga Venstre) ställer sig inte avvisande till förslaget”.

Men det kan bli dyrt, säger Inger Støjberg. Dansk Folkeparti anser inte att lösningen med en öde ö skulle behöva bli så dyr, ur artikeln:
– ”Kanske kan vi finna en ö där det redan finns viss bebyggelse. Men annars kan det ju handla om allt från containerbostäder till tältläger, säger partiföreträdaren Martin Henriksen”.
I Sverige har vi redan lösningen: snabbyggen och husvagnar. 

I Sverige har vi så många öar att befolka och bebygga att alla som vill hit kan bli öbor, ur artikeln:
”Sverige har Europas ö-rekord, 221 800 obebodda öar och 879 bebodda små öar. De flesta öar har problem med avfolkning, ibland även med turistinvasion på sommaren”.
Tänk så mysigt för alla hitkommande att få jobba med byggnation på ön och skapa sina egna idyller lika Saltkråkan och Båtsman. 

På den svenska bebodda ön Gotland hände det grejor då ön mångkulturistades, ur artikeln:
”Preliminär statistik från Brottsförebyggande rådet, Brå, visar att 48 våldtäkter anmäldes på Gotland 2016 jämfört med 33 år 2015. Polisen ser ingen förklaring”.
Slut på #tafsaintearmband? Den manliga populationen har vuxit? Annan kvinnosyn hos vissa invandrade grupper? Tidvattnet? 

Den 26 februari 2014 skrev jag ett öppet brev till Fridolin, Reinfeldt och de andra stollarna, i brevet fick det rådet att köpa en ö och där skapa den framgångssaga de påstår den skattebekostade invandringen är.  
Jag föreslog att de skulle flytta med för att få ta del av framgången. 
Tyvärr är de kvar. 

Jag avslutade brevet på följande vis:
”Jag nämnde inte det, men eftersom de som kommer flytta till det nya landområdet är av en speciell karaktär, 


☆ demokratiska, 


☆ mångkulturella, 


☆ öppna, 


☆ frimodiga, 


☆ ofta dessutom välutbildade, kommer ni inte behöva ekonomiskt stöd från de stackars fattiga människor ni lämnar kvar i Sverige. 


Jag kommer dock ändå att skicka ett antal spadar, hammare samt annat smått och gott ni kommer finna stor glädje i.”
Hela brevet kan läsas via länken:
https://mickessamladeverk.wordpress.com/2014/02/26/oppet-brev-till-reinfeldt-fridolin-romson-ullenhag-co/

De svenska politikerna borde åka till ölandet Danmark och ta sig en öl, prata med en gammeldansk, jämföra med en nysvensk och fundera på vad de gjort fel. 

Annonser

2 reaktioner till “Ölandet Danmark finner lösningar medan Sverige ödeläggs. 

 1. Tja, vill bara berätta att jag återigen blockerats av Facebook, denna gång i 7 dagar. Du får gärna skicka Din e-postadress till mig, så ska jag visa varför jag kastades ut denna gång. Jag har givetvis polisanmält FB för hets mot OCH diskriminering av troende kristna och judar. Vår yttrandefrihet stryps ju mer och mer och vi får alltså inte säga som det är om islam. Om det så är det sista jag ska ägna livet åt, MEN DETTA SATANS SÄTT att tysta ner islamkritiker, en ideologi som MORDHOTAR MIG och alla andra, ska få ett slut. NOG NU!
  ….Nä, för det är ju viktigare att hata svenska män än att bekämpa en ideologi som PÅ ALLVAR hotar vår demokrati.
  IDIOT-SVENSKAR, vad är det för fel på folk? Varför detta nationella självskadebeteende?
  Jag ska inte skriva vad jag tycker att radikala feminister behöver ha… för då blir jag själv polisanmäld.
  Vad är det som händer i Sverige?
  Mvh
  Ingrid Almgren,
  SKÖVDE

  Gilla

Kommentarsfältet är stängt.