Islam · politik · Samhällsfrågor · Värdegrundsdiktatur

Kan vi rita ut diktaturens ideologi ur Sverige? 


Det är annandag jul, ögon har tindrat klart, paket är öppnade och den nya julklappströjan spänner över den skinkstinna magen. 

Men om trycket på tröjan är sakligt rätt, kan trycket på bäraren bli allt annat än lätt.


 

Vi som minns minns då en polis i Karlstad anmälde en tröjbärare för hets mot folkgrupp. Vilken folkgrupp ansåg polisen att tröjbäraren hetsade mot?

1/ Folkgruppen svenskar,

2/ folkgruppen husvagnsägare eller 

3/ folkgruppen AIK:are? 


Fakta är att det varken hetsades eller var riktat mot en folkgrupp, men polisen tog för säkerhets skull den farliga t-shirten i beslag. 

På t-shirten stod: ”Islam is the devil”, ur texten:


”Mannen bar en t-shirt med texten ”Islam is the devil”. Polisen beslagtog t-shirten. En anmälan är upprättad. Brottet rubriceras som hets mot folkgrupp”.


Det var alltså folkgruppen djävlar det hetsades mot?

Konstigt nog anmäls inte kritik mot demokrati eller kristendomen som hets mot folkgrupp, tvärtom skämtas det utan problem om det. Ett exempel är filmen ”Ett herrans liv” av och med Monty Python. 


https://m.youtube.com/watch?v=MIaORknS1Dk


Men då en film om islams profet Muhammed lades ut på Youtube orsakade tusentals muslimer upplopp och mördade bland annat en amerikansk ambassadör.

 Människor mördades i Allahs namn!

Då komikern Marika Carlsson drev med kristendomen i sin föreställning ”Jag är Gud” var det knappt någon som höjde på ögonbrynen. I en intervju sade Carlsson, ur texten:


”Bland annat har hon läst hela Bibeln. Omdömet är kort. – Det är en skitbok. Den är så tydligt skriven av män för män. Kvinnosynen är horribel”.


Hur hade reaktionen varit om Carlsson istället läste koranen och sade: ”Det är en skitbok. Den är ju skriven av en man för män. Den är hetsande mot folkgrupper och kvinnosynen är horribel”?

Islams kvinnosyn börjar synas i svenska skolor, ur artikeln:


”Tidigare har skolan varit en frizon för dem som drabbas. Där har de här tjejerna kunnat leva lite friare och känt sig mer som andra. Men det har tyvärr förändrats de senaste åren – allt mer personal med hedersvärderingar har kommit in i skolorna. Bland annat lärare och kuratorer, och även i socialtjänsten och polisen. Flickor som hör av sig till Tris kan säga att ”Jag känner mig kontrollerad i skolan för en släkting arbetar där”.


Kommer islams värdegrund råda inom skolan och polisen om detta tillåts fortgå? 

Värdegrunden är så illa att om vi ritar och publicerar en teckning av islams självutnämnde profet Muhammed riskerar vi att mördas!


Vi som minns minns morden på Charlie Hebdos redaktionsmedlemmar.  


Vår egen Lars Vilks lever under ständigt mordhot från ”fredens religion” för att ha ställt ut avbildningar av islams profet Muhammed!

Jag ser fram mot ett år där mängder av teckningar på islams profet sprids på sociala medier, i Aftonbladet och Expressen. 


Jag ser fram mot Marika Carlssons föreställning ”Jag är Allah” och hennes omdöme om koranen.


Jag ser fram mot att människor vaknar till ur den socialistiska törnrosaslummern och inser att det de inte FÅR kritisera är exakt vad de SKA kritisera. 

År 2018 ska vi fråga oss om vi vill ha svensk samhällskulturs värdegrund och demokrati eller islams värdegrund och diktatur i Sverige. 


Det ser ljust ut, för i Europa har hittills demokratin vunnit över diktaturer. Som de sjunger i ”Life of Brian: ”Always look at the bright side of life”.


https://m.youtube.com/watch?v=SJUhlRoBL8M

Annonser