Miljöpartiet · politik · Samhällsfrågor · Socialdemokraterna · Socialismen · Värdegrundsdiktatur

När de naiva faktaflosklar är det säkrast att inte förföras av dem.  


Stockholms universitet höll seminarium under det senaste Almedalsjippot på Gojtland.


Ämnet var den faktaresistens som anses sprida sig i samhället


Det är humor att det talades faktaresistens under det enda tillfälle då hela Sveriges elit i faktasresistens var på plats.

Det verkar som att seminariet öppnade ögonen på en del stollar, finansminister Magdalena ”Tomt i ladorna” Andersson har kommit på att ”integrationen fungerar inte som den ska”. 


Hon menar assimileringen av de skattebekostade invandrarna, de dom kommer hit vill istället att vi ska integreras med deras samhällskultur. 


Det gör vi uppenbarligen, halalmat i skolor, gruppvåldtäkter och de offentliga badhusens särskilda badtider för muslimska kvinnor är exempel på det. 

Magdalena säger att det är uppenbart att vi inte kan ha ett större asylmottagande än vi klarar av att integrera. Det blir inte bra för samhället i stort, säger hon.

De faktaresistenta har vägrat inse den faktan fram tills nu, men t.o.m. de faktaresistenta inser faktan att folket inte kommer rösta på dem för att de undanhåller fakta för folket.


Magdalena valfläskar med vad folket vill höra, frågan är vad sossarna åt eländet tänker göra.  

Magdalena tycker att socialdemokraterna ska vara självkritiska, hon säger att de tidigare skulle ha varit tydliga med att vi inte kan ha ett större mottagande än vad samhället klarar av att ta emot.


Vi som minns minns då Stefan Löfven år 2015 stod på Medborgarplatsen i Stockholm och hojtade om att i hans Europa byggs inga murar, det var bara att ösa in alla som vill komma. 


Löfven själv kallar sin faktaresistens och brist på konsekvenstänkande för att vara naiv, ett signum i hans sammansvetsade gäng. 

 


Det var ungdomar från Sveriges kanske mest judehatande och islamiserade riksdagsparti, Miljöpartiet, som arrangerade invandrarjippot där Löfven sade det som Magdalena nu insett var fel.


Miljöpartiets Fridolin är utbildningsminister, Alice Bah Kuhnke demokratiminister. 


Det är som en sammanslagen reinkarnation av nazisternas propagandaminister Goebbels.

Vad kan gå fel med sådana vid makten?

Det är humor att Ulf Dernevik, politiskt sakkunnig hos miljöpartiets Alice Bah Kuhnke, fick svara på frågan ”Vem ska då ta kampen mot den faktaresistens som anses sprida sig i samhället?”


Han svarar att det både är en medborgar- och myndighetsfråga.

-” Det handlar om vanligt mänskligt beteende. Det finns normer att förhålla sig till. Där ingår en rimlig grad av källkritik. Men det behövs stöd för att utveckla den förmågan och skolan har ett grundläggande ansvar för detta”.


Det var förmodligen via skolan som Hitlerjugend och kommunisternas Komsomol fick barnen att hata ”rätt”. 

Under seminariet fanns Janne Elvelid (Public Policy Manager Nordics på Facebook) i panelen, ur artikeln:


”Berättade att företaget under 2017 rekryterar 3 000 innehållsredaktörer för att bedöma innehållet på Facebook. De ska ta bort innehåll som bryter mot företagets regler.  Däremot har man inga regler för om innehållet är sant eller inte”.


Man kan undra om majoriteten av de 3000 innehållsredaktörerna innehåller de rödgröna värderingarna. 

En av socialismens och kulturmarxismens paradgrenar är indoktrinering: ”det som inte syns finns inte, det vi visar är vad folket ska se”. 


Arbetar svenska Facebooks innehållsredaktörer enligt den modellen? Då jag skrev om #Jagärhär-grundaren och förgrundsfiguren Mina Dennerts relation med Janne Elvelid togs texten bort fortare än en socialist hinner tömma en bag-in-box, ur texten:


”En public policy manager inom svenska Facebook som är vän med VpK-människor borgar sannolikt för att det VpK-folket inte gillar blir allt svårare att publicera och dela på Facebook”.

Stockholms universitets rektor Astrid Söderbergh Widding öppnade seminariet om faktaresistens och källkritik med orden:


– ”Omdömeskunskap är ett honnörsord för mig. Omdöme och kunskap måste gå hand i hand”.


Istället har vi Fridolin, Bah Kuhnke och Löfven knatandes hand i hand som tre pepparkaksgubbar. 


Och där har vi svaret på frågan vad som raserat Sverige. 

Att de rödgröna är faktaresistenta vet vi (det är ju deras politik som raserat Sverige), hur faktaresistenta folket är får vi veta efter valdagen september 2018.


Ska folket låta politiker som ljugit för folket vara kvar vid makten, eller ska folket genomskåda lögnerna?

Annonser