Media · Moderaterna · politik · Samhällsfrågor · Socialdemokraterna

Verkligheten är årets viktigaste valarbetare. 


Det är det stora kappvändaråret i år. 


I år kommer vi få höra allt fler godhetsknarkare säga det många av oss sagt under många år. 


Eftersom godhetsknarkarna kallat oss för rasister, främlingsfientliga och islamofober då vi sagt som det är, är det naturligtvis vad de måste kalla sig själva nu då de börjar säga det vi redan sagt. 

Godhetsknarkarna som vänder kappan efter vinden är som en idiot som slagit efter andra med hammare, men börjar slå sig själv i huvudet med sin egen hammare.


Det är kanske det de behöver för att starta logiken i hjärnkontoret. 

När verkligheten kommer ikapp stollarna, fladdras det rejält i kappgarderoben, en del har så brått att komma ikapp med kappvändandet att det syns hur dumma eller falska de är. 


Ett exempel är Fredrik Reinfeldt som gav sin migrationsminister Tobias Billström en offentlig avhyvling när Billström talade om ”volymer” i invandringspolitiken.


Då tog moderaterna avstånd från Billströms åsikt, nu vill moderaterna att Sverige inför ett tak för hur många asylsökande som landet ska ta emot.


Reinfeldt vill inte kommentera det. När verkligheten tränger sig på blir stollarna allt tystare. 

Vi som minns minns att dåvarande oppositionsledaren Stefan Löfven fördömde Billströms uttalande om volymer som ”oanständigt”.


Efter det har Löfven gått ut med att upp till 80.000 invandrare skulle utvisas. Det är volym det. 


Löfven är oanständigt falsk i sin kappvändarkappa. 

Moderaternas Gunnar Hökmark har också börjat vända kappan efter vinden, eller är det så att han sent omsider börjar begripa vad som orsakar Sveriges allt snabbare förfall? 


Med anledning av de många skottlossningarna på gator, torg och pizzerior och attacker mot polisstationer säger han, ur artikeln


”Det ökade våldet mot delar av vårt samhälle är ett ökat våld mot oss alla”.

Men de värsta av godhetsknarkarna har inte ens börjat begripa vad de ser, Expressens Lars Lindström är en av dem.


Han tror att det ökade våldet mot oss beror på att polisen gångar fler skurkar! Lindström tycker vi ska vara glada över det ökade våldet mot polisen!


Det bästa man kan säga om Lindström är att han i alla fall är en så uppriktig stolle att alla normala ser vilken stolle han är. 

Verkligheten har kört över folket länge, nu har verkligheten börjat kommit ikapp makten, media och godhetsknarkarna. 


Utom Expressens Lars Lindström.


Hur länge ska vi tolerera att så trögtänkta människor som ”de goda”  ska få diktera vår vardags villkor?

Alliansen, de rödgröna och de ”goda” har satt oss i skiten. Nu är verkligheten det kommande valets viktigaste valarbetare. 

Annonser