Islam · politik · Samhällsfrågor · Värdegrundsdiktatur

Är den 1400 år gamla ideologin islam farligare än nazismen?

I vårt inkluderande mångfaldssamhälle har hatet inkluderats så att mångfalden blir enfald.

Igår var det dags för de enfaldiga att visa upp sig igen, våra politiker svamlade som vanligt om det de inte verkar begripa och det de inte ser.

Igår var det minnesdagen av Förintelsen (Adolf Hitlers försök att utrota judarna) men de vackra orden om ”låt det aldrig hända igen” klingar ihåligt i skuggan av vad som nu tillåts hända igen.

Så sent som i december vrålades judehatet ut i Malmö, ur artikeln:

”Omkring 200 personer samlades och uttryckte hot om våld mot judar i Malmö i går kväll. På lördagen valde Malmöpolisen själva att polisanmäla manifestationen som hets mot folkgrupp”.

De som missat det är faktaresistenta.

I juli samlades en stor judehatande folkmassa i Helsingborg. Det var inte Hitler som predikade hat mot judar, det var en av Helsingborgs imamer, ur artikeln:

”En imam vid en moské i Helsingborg kallade judar för apornas och svinens avkommor. Händelsen inträffade i juli när en demonstration hölls. Flera antisemitiska uttalanden gjordes vid demonstrationen och det har polisanmälts”.

De som missat det är faktaresistenta.

Den gemensamma nämnaren är islam, men islams judehat tystas ned. Redan år 2003 varnades för det, i DN stod att läsa:

”Judehat bland muslimer tystas ned. Ny forskningsrapport: Arabers och muslimers angrepp på judar ökar markant i det svenska samhället”.

De som missat det är faktaresistenta.

Precis som i dåtidens ideologiska nazityskland tillåts judehatet öka, men i Sverige och nutid är det ideologin islam bakom judehatet, ur artikeln:

”Hos nazister är det en oseparerbar del av deras ideologi. Inom vänstern förtäcks antisemitism med påståenden om att det är Israelkritik. Men det växande problemet är den våldsbejakande islamismen. Vittnesmålen från svenska judar är också att det främst är islamister som ligger bakom de mesta av de antisemitiska attackerna”.

Om islam tillåts växa kommer kanske det som aldrig får hända igen att hända igen.

Enligt en prognos växer islam i Sverige, ur artikeln:

”År 2050 kan mer än 30 procent av Sveriges befolkning vara muslimer om invandringen är hög – medan andelen blir 11 procent vid ”noll” invandring. Detta enligt en ny studie från det kända amerikanska forskningscentret Pew”.

Likheten mellan nazismen, vänstern och islam är visionen att härska över alla. Hur hade folket i Sverige reagerat om det kom hit en massa nationalsocialister (förkortas nazister) och börjat förfölja judar och kristna?

För drygt 70 år sedan flydde judarna TILL Sverige. Nu flyr judarna FRÅN Sverige. ”Låt det aldrig hända igen” är bara ihåliga slagord när det som aldrig skulle få hända igen tillåts hända igen.

Låt det aldrig hända igen.

Annonser