Islam · politik · Samhällsfrågor

Islams anhängare talar gärna om islam utom när det ska talas om vad islam verkligen är.

Visst är det märkligt att det alltid ska pratas om något annat när islam kommer på tal?

Jag tror alla känner igen motargumenten:

★”Det finns kristna mördare”. Intelligent argument, eller hur? Men vad har det med islam att göra? Inte ett smack.

★”Kristendom och judendom”. Suck. Vi talar om ISLAM.

★”I bibeln står det heeemska saker!” Intelligent argument, eller hur? Men vad har det med islam att göra? Inte ett smack.

★”Korsriddarna! Korsriddarna var i Mellanöstern!”
Intelligent argument, eller hur? Det var nästan 1000 år sedan. Men vad har det med islams härjningar NU att göra? Inte ett smack.

★”Breivik!” Ja? En norsk galning. Men vad har det med islam att göra? Inte ett smack.

★ ”Det är extremister”. Jo tack, det ser vi. Men de följer KORANEN! Och koranen är islams fundament.

★”Sharia är inte islam”. Fel. Sharia ÄR islam. Sharia är islams rättssystem och lag. Utan islam, ingen sharia.

★”Islam är religion”. Delvis rätt. Men en religion som tar med sig ett helt eget rättssystem och en helt egen lag? Det luktar illa.

Det kom ett PM från en flicka. Hon är, som islams försvarare ofta är, en ”drama queen”. Hon skrev:

”Vad menar du med att du ska bekämpa islam? Hur hade du tänkt bekämpa en religion? Tycker du alla muslimer ska utrotas? Jag är muslim och jag kan inget annat än att skratta åt dig, som tror att religionen islam är problemet.”

Där kom det igen, ”religion”. Och ”muslimer”? Vi talar om en sektliknande ideologi/samhällskultur/politik, inte om muslimer.
Svaret är enkelt: den dagen islam reviderar det fundament ALL islam vilar på (koranen) behöver vi inte bekämpa islam.

Vi ska alla veta att koranen (och dess tillägg) är 1400 år gamla, de är likadana som för 1400 år sedan och islam predikar dem fortfarande.

Den dagen stening av kvinnor, mord på homosexuella, sharia, pedofili, sexslavar, månggifte, tillåtelseatt slå sina friar och ovilja (eller ”haram”, förbud) mot västvärldens naturvetenskapliga kunskap tas bort, behöver vi inte bekämpa islam. Allt detta är nämligen islam.

Den islamistiska terroristorganisationen ”Boko Harams” namn betyder f.ö. just ”kunskap är förbjudet”. Alltså VÅR naturvetenskapliga kunskap, inte koranens ord.

☆ Boko Haram är islam.

☆al-Qaida är islam.

☆Hamas är islam.

☆al-Shabab är islam.

☆IS är islam.

Den man som ”Uppdrag granskning” talade med representerar islam. De följer alla koranen.

Ett exempel på hur islam sakta äter sig in i vår samhällskultur är att fängelseimamer ska motverka radikalisering av muslimska fångar i svenska fängelser.

Saken är att det är islam och imamerna som radikaliserar de blivande terroristerna! Nu ska de alltså in i våra fängelser och predika islam!

Men vilka har kläckt denna idé tro? Islam och imamerna.

Exakt den taktiken använder en imam I Landskrona.

Ett stort gäng stökiga unga män i mångkulturella stadsdelen Koppargården hotade en polisman. Han fick ingen hjälp från sina chefer, de vågade inte ”reta upp” de som bor i området .

Imamen gick ut med att han och imamer från andra länder skulle lära grabbarna hur man uppför sig. Vad imamen menade var ”lära sig hur man upppför sig enligt ISLAM”. Något annat får de inte lära ut enligt koranen.

Hur lyckas de få våra politiker och media att tro på islam?

Genom mångårig övertalning och ”utbildning, inte minst studiecirklar.

Vi måste göra samma sak, informera sakligt om islam. Vi MÅSTE lära folk vad islam är och hur det funkar. Islam förför oss sakta med ljuva ord och smekningar, men när vi väl låtit islam flytta in börjar terrorn: inlåsning, våldtäkt och misshandel. Och det finns inget jourhus som tar hand om oss då.

Kom ihåg: sharia är islams lag. Behöver vi en ny lag i Sverige?

Vad är då islam egentligen? Det är en 1400 år gammal marknadsföring, skapad av en man, Muhammed, som utgav sig för att vara profet.

Om något han låtit skriva ner inte passade honom efter en tid, lät han skriva in en ny regel (eller vers, ”sura” som de kallas) i koranen. Fiffigt va? Muhammed var ju profet och förkunnade ”guds ord”, och dem gick det ju inte att säga emot.

Muhammed gillade unga vackra flickor, och såg till att ta de vackraste själv (i en del fall efter att ha mördat flickans familj). Om det inte passade någon fick Muhammed en ”uppenbarelse” och hittade på en ny sura som upphävde de förra och som var till hans fördel. Därför är koranen rörig och svårläst för en lekman, t.o.m. för många muslimer.

Allt vi ser t.ex. IS göra nu, är vad Muhammed gjorde för 1400 år sedan.

Det verkar som att det BARA är islam när det står nio muslimer vid en synagoga i Stockholm och håller varandra i hand. När det mördas människor av islamister är det INTE islam. Det är väl märkligt?

1400 års tålmodig marknadsföring. Vi måste sätta igång att lära oss mer om islam. Börja idag, imorgon kan det vara för sent.

En reaktion till “Islams anhängare talar gärna om islam utom när det ska talas om vad islam verkligen är.

Kommentarsfältet är stängt.