politik · Samhällsfrågor · Värdegrundsdiktatur

Vad är likheten mellan curlingstenar, en del myndighetspersoner och vissa granskare?

Som det curlas i Sverige nu kommer svenska curlinglandslaget inte lida brist på curlade curlare.

I curling kastar man sten, en samhällskulturell grej som verkar vara på frammarsch i Sverige.

En annan grej som verkat öka är gruppvåldtäkter, det som ”alltid skett” men numera sker mer fast det inte sker mer än förr enligt vänsterstollarna.

Det nya i Sverige är att det anses vara synd om Kalle, Lasse, Olle, Sven och de andra felmonterade henbarnen som gruppvåldtar.

Vi som minns minns när en av Sveriges sannolikt mest inkompetenta myndighetschefer satt i morgon-tv och gnällde ur sig: ”vad har han gått igenom, vad bär han för trauma inom sig”.

Myndighetschefen talade om IKEA-mördaren.

Hur många mördare, stenkastare och våldtäktshens som flinade glatt för att polisens högsta chef såg dem som offer kan man spekulera i.

Den bakvända politiskt korrekta curlingåsikten att de är gärningshenen som är offren verkar ha sipprat ner i polisorganisationen.

Efter en gruppvåldtäkt i den mångkulturellt berikade Malmö sade polisens representant:

☆ ”Det är inte alltid de tänker att det är ett brott på det viset”.

☆ ”Dom ser det mer som någonting dom gör, någonting som hände”.

No shit, Sherlock? Att droga och gruppvåldta en ung kvinna under tio timmar var ”något som hände”?

Medan myndigheter och tjänstemän förklarar våldtäktsmän vara offer, offras pensionärer som uttrycker sin åsikt om vad som ligger bakom de många gruppvåldtäkterna, ur texten:

”En fattigpensionär i Södermanland dömdes att betala böter. Hans brott var att i ett inlägg på Facebook påstå att det inte är svenskar utan invandrare som begår gruppvåldtäkter. – ”Det känns inte alls bra, säger pensionären”.

Men frustrerade pensionärer kanske inte alltid tänker att det är ett brott på det viset. Dom ser det mer som någonting dom gör, någonting som hände.

En gåta: vad är likheten mellan curlingstenar, en del svenska myndighetspersoner och vissa granskare? Svar: de är stendumma och glider bara med.

Annonser

En reaktion till “Vad är likheten mellan curlingstenar, en del myndighetspersoner och vissa granskare?

Kommentarsfältet är stängt.