Islam · Samhällsfrågor · Värdegrundsdiktatur

Det gäller att ha is i magen, då tåg och taxi står stilla under dagen.

Drömmarnas land verkar regeras av en korsning av Kosmoskatten och lindragande miljöartister.

Det planeras för snabbtåg medan långsamtåg står alltmer stilla.

Vi som minns minns hur tågförseningar genom åren bortförklarats med vinter och snö.

Jag undrar försynt varför tågen inte går som de ska under maj månads värmebölja, men faktum är att snö inte är orsaken, i varje fall inte vinterns snö.

Huruvida andra snölinor ligger bakom tåglinjernas kaos vet vi inte.

Det är så illa att Skånetrafiken inför att vatten ska finnas ombord på tågen i händelse av tågstopp, ur artikeln:

De senaste veckornas strul i tågtrafiken gör nu att Skånetrafiken inför vatten till alla passagerare på tågen. Blir man fast på tågen ganska länge i värmen är det rimligt att man ska kunna få vatten i väntan på att bli evakuerad eller att komma in till station”.

Vän av ordning tycker förmodligen det vore bättre att berörda myndigheter och företag istället ser till att tågen går som tåget. Det har ju faktiskt fungerat förr.

Vad som ligger bakom den allt sämre fungerande kollektivtrafiken kan diskuteras, men här är en sann trafikhistoria från nutidens Sverige:

Sent igår kväll anlände jag med flyg till en skånsk flygplats. Taxi var förbeställt för vidaretransport, taxichauffören sade ”- Tur du beställt taxi, det finns nästan inga bilar här som hämtar upp passagerare. Taxiförarna fastar”.

De missköter sin kosthållning enligt Muhammeds 1400 år gamla ramadanregler, därför kan de inte köra taxi i Sverige år 2018.

De som med dårens envishet genom åren påstått att utan invandringen stannar Sverige verkar inte ha haft helt rätt.

Det ser mer ut som att Sverige stannar på grund av den skattefinansierade invandringen från ramadanistiska allahuakbaristiska regioner.

Tack vare förbeställd taxi kom jag dit jag skulle, idag skall ett gott Chardonnay-vin avnjutas i solen tillsammans med min Plinga. Principen ”varannan vatten” kommer tillämpas (dock ej på stillastående tåg).

Möjligen kommer någon form av assimilerat hemglassigt böneutrop senare hållas från balkongen, nogsamt decibelkontrollerat för att inte störa grannarna.

Annonser

2 reaktioner till “Det gäller att ha is i magen, då tåg och taxi står stilla under dagen.

Kommentarsfältet är stängt.