Islam · politik · Ramadan · Samhällsfrågor · Värdegrundsdiktatur

Ska vi ha Sveriges nationaldag och frihet eller sharia och förtryck i Sverige?

I Danmark är slöjbetäckta damer på väg att avslöjas, i Sverige avslöjas det att småflickor tvingas ha slöja på svenska kommunala dagis!

Men INGEN islamisering av Sverige pågår enligt vissa stollar.

Enligt en undersökning som Samnytt rapporterar om, vill nära 70 % av personalen på förskolor i invandrardominerade områden få rätt att tvinga småflickor att bära slöja. De vill alltså bryta mot svensk lag, ur artikeln:

Där personalen alltså vill tvinga in småflickorna i islams underordnade kvinnoroll som står i bjärt kontrast till det jämställda svenska majoritetssamhället och den idag gällande skollagen”.

Personal har till och med filmat flickorna och lämnat filmerna till föräldrarna som bevis på att flickorna inte tagit av sig slöjan under dagen!

Men INGEN islamisering av Sverige pågår?

Islams värdegrund (vilket är islams självutnämnde profet Muhammed) har skapat den samhällskultur där flickor blivit sexobjekt och handelsvara.

Den samhällskulturen finns på svenska förskolor numera.

Men ingen islamisering av Sverige pågår?

Idag är det Sveriges nationaldag, hel del firar med svenska flaggan hissad och i glada vänners lag.

Andra ser med skräck fram mot skolavslutningen, de är skolflickor som mot sin vilja ska giftas bort i ”hemlandet”. För fyra år sedan skrev jag om det som folket i Sverige inte känner till, ur texten:

Hur många 13-, 14- och 15-åriga flickor har rest på ”semester till hemlandet” denna vår? Hur många av dem kommer aldrig tillbaka till sin skolklass efter att ha skilts från kamraterna en sista skoldag? Hur många av dem är till och mördade?”.

Till och med en kommunist i Vänsterpartiet har äntligen reagerat, ur artikeln:

”Sommarlovet är den stora skräckens tid, för en växande grupp väntar tvångsäktenskap”.

Gissa vilken samhällskultur den stora växande gruppen tillhör.

Idag är det Sveriges nationaldag.

Vi borde se mängder med invandrade så kallade flyktingar vifta med svenska flaggan på gator och torg, lyckliga över att få finnas i ett fritt, fredligt och jämlikt land.

Istället tvingas småflickor bära slöja, skolflickor gifts bort mot sin vilja och många tvingas av samhällskulturens grupptryck att underkasta sig ramadan.

Ska vi ha Sveriges nationaldag och frihet (SD) eller sharia och förtryck (de rödgröna och alliansen) i Sverige? Det är värt att fundera på innan valet.

Ha en trevlig nationaldag!