Almedalen · Islam · Miljöpartiet · politik · Samhällsfrågor · Värdegrundsdiktatur

Miljöpartiet. Katastrof. The end.

Igår var det politikerveckans sista dag i Visby.

Sista talare i Almedalen var Miljöpartiets Isabella Lövin. Förhoppningsvis var det sista gången en partiledare från Mp talade där.

Miljöpartiet är ett extremistiskt enfrågeparti som kom in i riksdagen genom det kommunistiska Sovjetunionens katastrofer, och katastrof har miljöpartiet varit för Sverige sedan dess. Jag beskrev det i en krönika för fyra år sedan.

Det talas om att SD inte har kompetens att besätta de många mandat de kommer få i kommande valet, men ursäkta miiig alltså hallååå (för att uttrycka det lite Zara Larssonskt), kolla på miljöpartiet!

Deras kompetens har ju MINSKAT ju längre de haft plats i riksdagen.

Miljöpartiet har dessutom suttit i regeringsställning i snart fyra år utan att ägna våra bönder en tanke, men NU kliar det i brallorna på dem, NU kommer de med förslag för att mildra eländet de ställt till med för bönderna! Ur artikeln:

Miljöpartiet presenterade tidigare under dagen ett förslag för ökad självförsörjning och ekologisk livsmedelsproduktion – för att Sverige inte ska vara beroende av import av livsmedel”.

Det kommer två månader innan valet, ett val där miljöpartiet ser ut att åka ur riksdagen. Alltså ursäkta miiiig alltså, halllååå.

Lövin sade också:

–”Bara för att vädret är galet, måste inte politiken vara det”.

Åker miljöpartiet ut ur riksdagen i höst ökar i alla fall oddsen för en politik som inte är galen.

Miljöpartisters kompetens växer kanske ju längre från politiken de finns?

I varje fall kommer Sveriges välfärd och folkets väl växa med miljöpartiet ute från maktens boning.

Vi önskar dem lycka till med bondelivet, skickar stödhjulet Annie Lööfs ännu ej uppätna högra foppatoffla till dem och ser Fridolin, Lövin, Alice Bah Kuhnke & Co. färdas mot filmens slut.

För miljöpartisterna spelar vi idag den käcka visan ”Vi bor på landet”.

The end.

Annonser