Islam · Media · politik · Samhällsfrågor · Socialdemokraterna · Socialismen · Värdegrundsdiktatur

Sahlins heta linje kan kallas kall.

I landet bak-och-fram rasar skogsbränder och politiskt korrekt stolleri sida vid sida.

Förmodligen kommer brunnen skog återhämta sig fortare än Sverige efter de respektive skador som åsamkats.

Inför det kommande valet tillåter media vilken Svarte Petter som helst att krypa fram ur rockärmen, t.o.m. socialdemokraternas kriminella och fifflande före detta partiledare.

Mona Sahlin är inte bara känd för sina många skumraskaffärer, hon har en fallenhet för att tala fort men tänka fel. Socialdemokraternas Göran Persson sade i en intervju 1997:

”Det är inte så märkvärdigt, det som kommer över hennes läppar. Hennes styrka är inte tänkandet, utan hennes styrka är att förmedla ett budskap.

Just nu är Sahlins budskap att Sverigevänner står upp för svenska fri- och rättigheter för kvinnor, men att SD:s partiledare Jimmie Åkesson fjärmat sej från det. Sahlin menar att Åkesson inte är Sverigevän.

Sahlin har missat helt att socialdemokraternas kvinnliga politiker reser till diktatoriskt land (Iran) vars kvinnofientliga värdegrund är lag.

Socialdemokraterna bejakar den värdegrunden, de står inte upp för kvinnors fri- och rättigheter.

Mona Sahlins och hennes partikamraters definition på vilka som är Sverigevän verkar vara lika simpel som Sovjetkommunisternas definition på vän och fiende: är du inte med oss är du mot oss.

Med facit efter socialdemokraternas fyra år vid makten kan vi slå fast att de är mer vänskapligt sinnade mot diktatorer och terrorister än vad de är mot svenska folket.

Mona Sahlins bidrag till ett tryggare Sverige var när hon som nationell samordnare mot våldsbejakande extremismen införde heta linjen för terroristers vänner.

Den heta linjen var uppenbarligen kallare än en isbjörns bak på ett kyligt isflak, extremt våldsbejakande terrorister for från Sverige för att terrorisera Europa och Mellanöstern.

Sahlin är antitesen för framgång.

För Mona Sahlin och hennes partikamrater spelar vi idag ABBAS låt ”Ring ring”.

Bilden är ur min och Ingelas bok ”Rör inte vår demokrati”, skriven under pseudonymen Sven Cavring.

https://www.adlibris.com/se/bok/ror-inte-var-demokrati-9781514160985

Annonser