Centerpartiet · Miljöpartiet · politik · Samhällsfrågor · Socialdemokraterna · Socialismen · Värdegrundsdiktatur

För fyra år sedan: Annie Lööf åt hellre upp sin högersko än att bli stödhjul åt Löfven. Nu vill hon regera med S och Mp, men skon har hon kvar.

Sanningens minut närmar sig i riksdagshuset, en händelse vi bör fira med pompa och ståt.

Det är ju inte ofta det talas sanning i det huset.

Vänsterpartiet är nästan ärliga, de hymlar inte med att de vill ta allt av alla (de döljer det bara lite) men de vill inte gärna tala om att de är kommunister.

☆ Miljöpartisterna är uppriktigt galna men de ljuger omedvetet (som Annie Lööf sade om de tusentals afghanska män som påstått de är barn). Likt mytomaner tror miljöpartister på sina egna ord.

☆ De värsta lögnarna finns i socialdemokraterna och centerpartiet.

Enligt information är Annie Lööf beredd att ingå i en socialdemokratisk regering, stödd av amish-extremisterna i lilleputtpartiet Mp.

Med tanke på att socialdemokraterna valde att bilda regering med miljöpartiet, och vi alla ser resultatet av det, måste Lööfs bedömningsförmåga ifrågasättas.

Lööf och fakta verkar inte vara kompatibla.

Det finns en liten liten risk att Lööf blir statsminister om de andra partierna inte fattar resolut beslut om att nu får det vara slut med stolliga beslut.

Men genom historien har vi sett andra beslut förstöra länder och liv, Hitler och Stalin släpptes också fram till makten och se hur det gick.

Sanningens minut närmar sig i riksdagshuset:

☆ Ska vi få en ansvarsfull regering som rättar till de problem de rödgröna försökt cementera,

☆ eller ska riksdagshuset få fortsätta vara ett Jurassic park, ett hus fullt av demokratins skräcködlor?

Och när ska stödhjulet Annie Lööf äta upp sin högersko? Vi har väntat fyra år på den Judas-måltiden.

Annonser

2 reaktioner till “För fyra år sedan: Annie Lööf åt hellre upp sin högersko än att bli stödhjul åt Löfven. Nu vill hon regera med S och Mp, men skon har hon kvar.

  1. Sura inte så mycket för att Lööf inte vill ha med SD att göra. Det är det fler partiledare som inte vill. Det är ert eget fel att ingen vill ha med er att göra! Skyll er själva!

    Gilla

Kommentarsfältet är stängt.