Islam · politik · Samhällsfrågor · Värdegrundsdiktatur

Islam vill förbjuda kritik mot islam. När vi i en demokrati förbjuds att kritisera en diktatorisk rörelse, kommer demokratin dö.

Den Europeiska Domstolen för Mänskliga Rättigheter (ECHR) har öppnat för en ideologis icke mänskliga rättigheter att tysta de som arbetar för mänskliga rättigheter.

Det handlar återigen om islam.

ECHR har fällt en österrikisk kvinna för att ha riskerat den ”religiösa freden”.

Vilken religiös fred det handlar om kan man fråga sig, eftersom islams anhängare goes bananas om man tecknar en karikatyr av en pedofilistisk kamelfösande snubbe som levde för 1400 år sedan.

I Paris mördades människor för den sakens skull. ”Den religiösa freden” bröts av islams anhängare.

Kvinnan har dömts till böter för att ha förolämpat islams profet Mohammed för att han gifte sig med en sexårig flicka.

Vari förolämpningen ligger kan man undra, eftersom det Mohammed gjorde är gjort och inte kan göras ogjort.

Som man bäddar får man ligga, och Mohammed låg med flickan då hon var barn. I vår tid och vårt Europa hade han kallats pedofil. Det är denne Mohammeds lära som är islam, och som vi inte får kritisera.

Islams anhängare har länge arbetat för att kritik mot islam ska förbjudas, ur en text jag skrev för två år sedan:

☆ Två år innan terrordådet den elfte september lämnade Pakistan in en resolution om att förbjuda kränkningar av islam.

☆ Sedan dess har företrädare för islamistiska krafter genom OIC bedrivit ett intensivt och framgångsrikt arbete för att införa och stärka lagar mot blasfemi även i demokratier. Så även inom FN.

☆ 2009 antog FN:s människorättsråd en resolution om att religionskritik ska betraktas som ett brott.

Den Europeiska Domstolen för mänskliga rättigheter påstår alltså att man riskerar ”den religiösa freden” i Österrike genom att säga som det är om islams pedofilistiske profet.

Att säga som det är kan ”röra upp fördomar och hota den religiösa freden”.

Kritserar vi islam bryts ”den religiösa freden”, vilket i praktiken betyder att om vi kritiserar islam mördar vissa av ”fredens religions” anhängare oss.

Om vi i en demokrati förbjuds att kritisera en diktatorisk ideologi och rörelse, kommer vi inte ha demokratin kvar.

Islam är en rörelse som vill förbjuda kritik mot islam.

Det är dags att läsa på om vad islam verkligen är.

3 reaktioner till “Islam vill förbjuda kritik mot islam. När vi i en demokrati förbjuds att kritisera en diktatorisk rörelse, kommer demokratin dö.

 1. Jag är nu avstängd från bägge mina FB-konton. Det handlar om att jag skrivit att Allah i Koranen och i Sunna uppmanar troende muslimer att mörda mig som troende kristen och dessuton göra det så plågsamt som möjligt för att jag ”stör ordningen på jorden” genom att ”leda bort muslimerna från den rätta tron”.
  Detta är KLART UTTALAT i både Sura 5 och i Sura 9. Vidare så är budskapet i Bukhari tydligt:
  ”Destroy the cross!”. Det handlar om att rättrogna muslimer med alla medel ska krossa och slå ut kristen troslära. Judar och kristna FÖRBANNAS också svart på vitt i Koranen, som Du vet.

  Jag börjar få en otäck känsla i kroppen om att människor som Du och jag (en ateist och en troende kristen) som ju bägge, skrivit om islams innehåll varje dag under många år, oberoende av varandra, kan råka riktigt riktigt illa ut…
  Långa fängelsedomar om man samlar ihop allt vi skrivit genom åren….

  Jag pratar ju ofta om skillnaden på andligt och världsligt i den kristna trosläran. Jag ber givetvis för vårt land, men jag tror inte längre att en fredlig jordisk lösning är möjlig…

  Jag tror att vi går antingen mot en situation liknande Irans 1979 eller också ser vi inom ett antal år en statskupp av en beväpnad motståndsrörelse…
  Jag föredrar den senare. Ett land har rätt att försvara sig mot invasion också enligt kristen troslära, hävdar ju jag…

  Oavsett:
  Gud välsigne och beskydda vårt gemensamma land, vi lär behöva ett mirakel…

  Gilla

 2. Om det ska vara förbjudet att rikta kritik mot islam, så dör den akademiska diskursen ut i religionsvetenskapliga institutioner. Vem vågar göra en jämförelse mellan olika religioner i låt oss säga kvinnosyn och islam får en del kritik. Ska den kritiken få offentlighet eller ska den tystat och placeras i den releigionshistoriska skräpkammaren?

  Gilla

Kommentarsfältet är stängt.