Islam · politik · Ramadan · Samhällsfrågor · Socialdemokraterna · Värdegrundsdiktatur

Ska vi leva i en demokrati eller styras av islam?

Nu gnälls det i socialdemokraternas blivande Skånehögkvarter.

Orsak: det ska byggas hus som är högre än moskén i Malmö.

Islams anhängare tycker att kommunen skulle frågat islams anhängare vad de tycker om detaljplanen innan den bestämdes, ur artikeln:

Vi önskar att de tar hänsyn till att moskén inte bara är en bönesal utan även en kulturbyggnad som är tänkt att ses från alla håll”.

Byggnaden representerar en kultur som piskar bloggare, stenar kvinnor och kastar homosexuella från hustak. Vilka hade tänkt att den byggnaden ska ses från alla håll?

Moskéns talesperson betonar att ”moskén är tänkt som en plattform för mångkultur där representanter för olika religioner ska kunna mötas”.

Vill islams anhängare möta andra religioners anhängare kan de ju ta sig till det anrika Folkets hus i Malmö eller de andra religionernas kulturbyggnader.

En del av dem är hundratals år gamla och kallas kyrkor.

Den mångkulturella ivern i moskén gick ju sisådär när en femteklassare fick en grisig predikan av moskéns imam, ur artikeln:

Rörelsens moské uppmärksammades när imamen sa till en femteklass på besök att grisar är homosexuella och att den som inte ber fem gånger om dagen straffas av Gud”.

Man kan undra hur imamen vet att grisar är homosexuella. Tanken är svindlande….vet islams koran- och genusvetenskap något som den upplysta världen inte känner till?

För en modern sekulariserad människa kan det uppfattas som ett straff att tvingas:

☆ be fem gånger om dagen,

☆ en gång per år missköta kost och sömn under en hel månad (ramadan)

☆ och som kvinna betraktas som sexobjekt att behandla efter behag om hon inte bär huvudduk.

Annie Lööf och islams genusvetenskapare borde mötas hos Skavlan och diskutera saken.

Socialdemokraterna har under årtionden arbetat för att släppa in islam i maktens boningar, numera verkar moskéerna bli boningar för socialdemokraternas styrande.

Om vi inte sakligt debatterar och motarbetar islam, finns risken att vi (likt folket i Iran) tvingas leva under islams sharialag.

Alternativen vi har att ta ställning till är: ska vi leva i en demokrati eller styras av islam?

En reaktion till “Ska vi leva i en demokrati eller styras av islam?

Kommentarsfältet är stängt.