Centerpartiet · Islam · politik · Samhällsfrågor · Socialdemokraterna · Socialismen · Sverigedemokraterna · Värdegrundsdiktatur

Vilka ”demokrater” är de farligaste för vår demokrati?

Efter en tids tystnad i skamvrån har terroristfinansiär Özz Nűjen letat sig fram i ljuset igen.

Den här gången jämför han Sverigedemokrater med apor som kastar bajs.

I terroristfinansiär Nűjens krönika staplas floskler och lögner på varandra, ur texten:

☆ ”Dessa 17,5 procent av aporna (SD) vill vara med och bestämma och leda flocken”. (Kommentar: Annie Lööf, 8.6 procent.).

☆ ”Vi är ett välskött företag… förlåt, land som det går väldigt bra för”. (Kommentar: Terrordåd, Drottninggatan, terrorist, Gotland, svart arbetskraft, Nüjen. Vårdkris).

☆ ”Vissa vill styra med hjälp av rasister”. (Kommentar: Socialdemokraterna, Islamiska förbundet, SSU, judehat, islam.).

Özz Nüjen har uppenbarligen missat vad som sker i Sverige och det forna arbetarpartiet.

Nüjen påminner om de nazister i Tyskland som under andra världskrigets slutskede försökte övertyga det krigströtta tyska folket om förträffligheten med nazismen.

Socialisternas metod var (och är fortfarande) att kasta skit på motståndarna, men att kalla SD för rasister är överspelat, ty det är ytterst sällan de ”rasisterna” gruppvåldtar flickor, kastar kvinnor från balkonger, skjuter varandra på gator och torg eller håller torgmöten där de hetsar mot judar.

Var finns rasismen EGENTLIGEN?

Nüjen skriver att våra politiker apar sig och håller på:

De bröstar upp sig, kastar exkrementer på varandra och är det inte roligt att det alltid är den kortaste apan som skriker högst och tror att den är störst?

Att kalla Annie Lööf för den kortaste apan är ett nytt grepp.

Om de rödgröna dårarna och alliansens superstollar får fortsätta är det lätt att förutse hur Sveriges framtid blir, vi har ju redan:

☆ SSU, islam och judehatet i det mångkulturella Malmö

☆ och Özz Nüjens svartjobbande terrorist.

Det sjuklöverns politiker håller på med nu är bara monkey business, och de av aporna som vill utestänga demokratin är de apor vi bör se upp för.

Annonser