Centerpartiet · Liberalerna · Miljöpartiet · politik · Samhällsfrågor · Socialdemokraterna · Socialismen · Sverigedemokraterna · Värdegrundsdiktatur

Idag fortsätter dårarnas charad i Sveriges riksdag. Vi borde stänga dårarna för dårarna.

När alliansens statsministerkandidat Ulf Kristersson idag förs fram som statsministerkandidat, kommer alliansen rösta nej till att deras statsministerkandidat ska bli statsminister.

Sicket dumt folk det finns. Och de sitter i Sveriges riksdag!

Inom alliansen är konkurrensen om den föga hedrande förstaplatsen som politisk idiot hård, men centern och liberalerna delar just nu förstaplatsen.

De är faktiskt lika stora politiska idioter som socialdemokraterna och miljöpartisterna.

Kaka söker maka, säger ordspråket (detsamma verkar gälla idioter), och konstellationen S, C, L och Mp ser dessvärre ut att kunna bli verklighet.

Ett exempel på den monumentala idiotin är liberalernas riksdagsledamot Emma Carlsson Löfdahl, ur artikeln (som för övrigt verkar vara skriven av en praktikant från grundskolan):

Ulf Kristersson är vårt förstahandsval när det gäller statsminister. Men det vi röstar nej till den här gången är att det blir en regering som blir beroende av Sverigedemokraterna”.

Vi som minns minns då alliansen gick armkrok med det lilleputtiska miljöpartiet.

Resultatet av alliansens beroende av Mp lever vi i idag.

När alliansen förlorade makten till socialisterna (kanske beroende på beroendet av Mp), valde Löfven att bli beroende av miljöpartisterna. Resultatet av det beroendet kan vi läsa om varje dag:

☆ Skottlossningar och våldtäkter,

☆ utförsäkrade sjuka och hemlösa fattigpensionärer,

☆ kommuner vars underskott ökar i takt med den påtvingade ”berikningen” och underutbildade ”raketforskare” med hittepåjobb.

Annie Lööf stänger inte dörrarna för dårarna i det socialakrobatiska partiet, istället för att bilda en alliansregering vill hon göra sig beroende av de rödgröna.

Centerpartiet och liberalerna verkar ha drabbats av en mental härdsmälta i klass med socialisterna Hitler och Pol Pot, eller så är de helt enkelt inkompatibla med sunt förnuft och konsekventänkande.

Enlig en studie saknas just de egenskaperna i svenska regeringar, ur texten:

Svenska regeringar är dåliga på att analysera konsekvenserna av reformförslag, visar en ny rapport från ESO. Riksrevisionens genomgång (2017) påtalade häpnadsväckande brister: det saknades exempelvis ekonomiska analyser, vettiga skattningar av antalet asylsökande och beskrivningar av hur förslagen skulle påverka människor, myndigheter, kommuner och landsting”.

Det är orsaken till att centerpartiet och liberalerna inte vill samarbeta med SD, SD har de egenskaper C och L saknar.

I filmen ”Se upp för dårarna” säger den invandrade tågföraren ”Se upp för dårarna, dårarna stängs” när tågets dörrar ska stängas.

Idag fortsätter dårarnas charad i Sveriges riksdag.

Vi borde stänga dårarna för dårarna.

Bilden är ur Jeanders bildblogg.

Annonser