Centerpartiet · Islam · Miljöpartiet · Moderaterna · politik · Samhällsfrågor · Socialdemokraterna · Värdegrundsdiktatur

Kommer våra politiska partier enas av islams anhängare?

I sagans värld spricker trollen om solen lyser på dem.

I Sverige är det upplysning av folket som behövs för att trollen ska spricka.

Det är märkligt att den upplysningen inte fått ett liljeholmens att gå upp i folkets huvuden.

Inte ens då islams dubbelspel visats av SVT har debatten om islam kommit igång. Vi som minns minns Uppdrag gransknings reportage år 2012, ur artikeln:

Utåt är muslimska ledare i svenska moskéer noga med att framhålla kvinnans och mannens lika värde. Uppdrag gransknings dolda inspelningar ger en helt annan bild – då uppmanas kvinnan tvärtom till total underkastelse”.

Från Fi, miljöpartiet, V och andra ”feminister” var det tyst. Feministernas kvinnosyn är uppenbart medeltida.

2011 skrev Bahareh Mohammadi Andersson om islams våld mot kvinnor, ur artikeln:

Jag fördes in i ett litet rum, fick lägga mig på en bänk och lyssna på en kvinna i svart chada med piskan i handen som föraktfullt och monotont räknade till tjugo – slag efter slag. Men jag slapp lindrigt undan, många blev avrättade, vissa våldtagna före döden bara för att de inte skulle komma till paradiset som oskulder”.

Mohammadi Andersson skrev inte om radikala terrorister eller IS, hon skrev om hur värdegrunden islam praktiseras i Iran.

Mohammadi Andersson skrev om en rektor i Sverige som i SVT-dokumentären ”Slaget om muslimerna” hävdade att:

Kvinnor inte får dansa, att de måste vara oskulder när de gifter sig (essensen av hederskulturerna), att homosexualitet är otillåtet och att muslimska män har rätt till fyra fruar men inte kvinnor till fyra män”.

Rektorn heter Abderizak Waberi, han var moderaternas riksdagsman och satt i förvarsutskottet!

Från Fi, miljöpartiet, V och andra ”feminister” var det tyst. Från moderaterna var det tyst. Deras kvinnosyn är uppenbart medeltida.

Moderaterna är inte ensamma om att släppa in islams anhängare i maktens boningar, islamskandalerna har duggat tätt under senare år. Socialdemokraterna, miljöpartiet och centerpartiet riskerar enligt en artikel att försvinna som partier, ur artikeln:

Så infiltrerar islamister de svenska partierna. För oss som kommer från Mellanöstern är det här inte någon överraskning. I Egypten lyckades Muslimska brödraskapet att infiltrera två av de tre partier som ärvde Nassers socialistiska parti, såväl liberaler som socialdemokrater. Båda partierna försvann från den politiska kartan”.

Om islams infiltration tillåts fortsätta, blir Annie Lööf kanske mer än ett stödhjul till Stefan Löfven.

Bahareh Mohammadi Andersson skrev om hur islam praktiseras i Iran, det Iran som vill ena alla världens muslimer att vända sig mot USA, ur artikeln:

Att underkasta sig västvärlden lett av Amerika vore förräderi mot vår religion… och mot framtida generationer av muslimer. Vi kan välja att att kraftfullt fortsatt vara trogna vår profet, vår koran och vår islam, säger Hassan Rouhani”.

Om Iran kraftfullt är trogen sin profet, sin koran och sin islam inom Irans gränser är problemet löst. Vad USA, Sverige eller Danmark anser om islam eller gör inom sina gränser ska Iran högaktningsfullt skita i.

I romanen ”Operation Saif” enas islams ledare för att skapa en muslimsk stormakt (islams khalifat), ur beskrivningen:

Operation Saif är en skräckvision om de möjliga konsekvenserna av organiserad terrorism. Västvärlden ska splittras och metoden är terror”.

När islams anhängare skjuter nattklubbsgäster i Paris, flyger in passagerarplan i amerikanska byggnader och spränger bomber på Bryssels flygplats duger det inte att vifta med koranens ”snälla” verser eller (som Mona Sahlin gjorde) väsa ”Breivik”.

2015 skrev Ledarsidorna om den ”rasistiska stormakten”, ett exempel på hur svenska politiska partier går i islams ledband.

Islam är en ideologi som (precis som socialisterna i Tyskland gjorde) strävar efter världsherravälde, men säger vi som det är om islam kallas vi främlingsfientliga, rasister, nazister och islamofober.

Vi måste inse att det inte finns någon snäll islam.

Bilden är ur Mäkis bildarkiv.

Annonser