Centerpartiet · Liberalerna · politik · Samhällsfrågor · Socialdemokraterna · Socialismen · Sverigedemokraterna · Värdegrundsdiktatur

Det enda som hindrar att en vettig regering kan bildas är den växande elefanten i Sverige.

Stefan Löfven är rolig han.

Vi lever i ett land där explosioner väcker stadsbor, barn bevittnar offentliga morgonavrättningar och handgranater spränger civila till döds.

Då säger Löfven att det inte finns anledning till panik.

Löfvens egen panik verkar gälla ett eventuellt extraval, ur artikeln:

Stefan Löfven ser – precis som talmannen – en risk med en fjärde statsministeromröstning eftersom allting då står på sin spets och alternativet är extraval”.

Ett alternativ där allting står på sin spets är precis vad vi behöver, innan Sverige blir som Beirut under 70-talet.

Löfven och de andra stollarna har lyckats förhala det spetsiga men nödvändiga alternativet tre månader efter valet, nu kommer regeringens juluppehåll ge dem mer tid, ur artikeln:

Samtidigt är Stefan Löfven osäker på en tredje omröstning före juluppehållet i riksdagen. Några förhandlingar med C och L pågår inte enligt S-ledaren”.

Förhandling om vad? Enbart dårar (t.ex. miljöpartiet) förhandlar med dagens asocialakrobater.

Löfven vill, trots sitt senaste misslyckade försök att lura centern och liberalerna, fortsätta samtalen med dem, ur artikeln:

Statsminister Stefan Löfven säger att han är beredd att göra ett nytt försök med samtal med Centerpartiet och Liberalerna för att hitta en lösning på regeringsfrågan där inte Sverigedemokraterna ges något inflytande”.

Löfven har missat att allt han gör medför att allt mer kretsar runt Sverigedemokraterna. Löfven och sjuklövern är som en mörk asteroid som kretsar runt en livgivande sol.

I klartext:

☆ De som orsakat Sveriges förfall

☆ vill hålla det enda parti som varnat för förfallet

☆ utanför inflytande.

Sverigedemokraterna och folket i Sverige vågar tala om elefanten i rummet, men sjuklövern vägrar erkänna att den finns.

Löfven säger det inte finns anledning till panik. Sanningen är att det är dags för folket i Sverige att starta panikfabriken.

Bilden är ur Jeanders bildblogg.

Annonser