Centerpartiet · KD · Liberalerna · Miljöpartiet · Moderaterna · politik · Samhällsfrågor · Socialdemokraterna · Socialismen · Sverigedemokraterna · Vänsterpartiet · Värdegrundsdiktatur

Diktaturen byter bara kappa ibland, men det är samma stövlar som trampar på folket.

I USA har de Cape Canaveral där raketer skjuts upp.

I Sverige har vi riksdagshuset, där skjuts regeringsbildningen upp.

Riksdagens talman säger, ur artikeln:

Jag upplever att processen är mycket nära att slutföras. Det ska inte falla på att jag inte ger partierna några ytterligare timmar”.

Det har gått fyra månader sedan valet, att ge partierna ytterligare några timmar är som att vänta på att ett amputerat ben ska börja gå.

Man kan undra om talmannen knarkar eller har umgåtts för mycket med miljöpartister, hans uttalande: ”Jag upplever att processen är mycket nära att slutföras” kan tyda på det.

Jag upplever att processen i riksdagen är som en bil som är på väg att köras in i en bergvägg.

När bilen kraschat är färden slut, processen är slutförd (men den kvaddade bilen nådde inte destinationen).

Vi har åtta partier i riksdagen, sex av dem (Mp, S, M, C, L och KD) är direkt ansvariga för kaoset de skapat i Sverige.

Nu grälar de om vilka av dem som ska fortsätta katastrofregerandet tillsammans.

Under tiden sitter Sveriges enda hederliga partier (diktaturens V och demokratins SD) på avbytarbänken och väntar på huvudmatchen: ett extraval.

V och SD kallas ytterkantspartier av de övriga, och det med all rätt.

☆ Vänsterpartiet är kommunister, de vill ha en diktatur á la forna Sovjetunionen (V tog order från kommunisterna i Moskva ända in på 60-talet).

☆ Sverigedemokraterna är demokrater.

Svenska folket bör fråga sig vad de vill ha.

Socialdemokraterna har (innan de gick till sängs med de islamiserade judehatande kulturrevolutionärerna i lilleputtpartiet Mp)
regerat med stöd av kommunisterna.

Nu vill de fortsätta regera med Mp!

Lööf och hennes lakej Björklund erbjuder sig att bli stödhjul.

Det största politiska ytterkantsblocket (Mp, S, C och L) är det mest extremistiska som finns i svensk politik.

De är så extrema att de inte kan samarbeta med det mest förnuftiga riksdagspartiet (SD).

De är så extrema att de inte ens vill samarbeta med kommunisterna!

Diktaturen byter bara kappa ibland, men det är samma stövlar som trampar på folket.

Annonser

13 reaktioner till “Diktaturen byter bara kappa ibland, men det är samma stövlar som trampar på folket.

 1. Reblogga detta på bjornwiklund och kommenterade:
  Precis ibland då jag lagar mat så gör jah längkok (slowcooking) men då det gäller en ledning för landet eller ett bolag får man inte använda tiden som något som berikar….

  Gilla

 2. Inte konstigt om bilen är på väg att köras in i en bergvägg när de mörkat för folket vart vi är på väg genom medier och fulpolitiker inkl:

  ”öppna era hjärtan”
  /Fredrik Reinfeldt (M)

  …eller varför inte Bildt som frotterar sig med monopolkapital och mediiemoguler på Bilderberggruppen, vilket motverkar demokrati och en balanserad kapitalism/socialism.

  Visst finns det kommunister i Vänsterpartiet, men det är lögn att de vill ha diktatur.

  Lenin avskaffade diktaturen och betraktas som demokratins fader i Ryssland. Sovjetunionen upplöstes med en direktdemokratisk folkomröstning. Läs på! Stalin och Lenin skulle kunna kallas för diktatorer, men diktatorer med mycet stort stöd och som väldigt många hyllar än idag. Varför? Följande ord är från dem:

  ”Den som vill nå socialismen genom en annan väg än den politiska demokratin kommer oundvikligen att komma fram till slutsatser som är absurda och reaktionära både i den ekonomiska och den politiska betydelsen.”
  /Vladimir Lenin

  ”Att bestämma då och då med några års mellanrum vilka medlemmar av den styrande klassen som ska undertrycka och krossa folket genom parlamentet – Detta är den verkliga essensen av överklassens parlamentarism, inte enbart i parlamentariska konstitutionella monarkier, men också i de mest [representativa] demokratiska republiker.”
  /Vladimir Lenin

  “Ni är förbryllad över att bara ett parti kommer att delta i valen. Ni kan inte se hur ett val med motkandidater kan äga rum under dessa omständigheter. Men nu förhåller det sig så att kandidater inte bara kommer att ställas upp av Kommunistiska Partiet, utan av alla sorters folkliga, icke partimässiga organisationer. Och vi har hundratals sådana. Vi har inga stridande partier längre eftersom vi inte har en kapitalistklass som strider mot en arbetarklass som är exploaterad av kapitalister. Vårt samhälle består uteslutande av arbetande människor i stad och på land, av arbetare, bönder och intellektuella. Var och en av dessa grupper kan ha egna speciella intressen och de kan uttrycka dem genom den mängd av folkliga organisationer som finns.”
  /Josef Stalin
  e är så extrema att de inte kan samarbeta med det mest förnuftiga riksdagspartiet (SD).

  De är så extrema att de inte ens vill samarbeta med kommunisterna!

  Diktaturen byter bara kappa ibland, men det är samma stövlar som trampar på folket.

  Gilla

   1. Nordkoreas demokratiska republik har ett enpartisystem med två olika fraktioner.

    ”The Workers’ Party of Korea (WPK) has an estimated 3,000,000 members and dominates every aspect of North Korean politics. It has two satellite organizations, the Korean Social Democratic Party and the Chondoist Chongu Party[104] which participate in the WPK-led Democratic Front for the Reunification of the Fatherland.” Källa: https://en.wikipedia.org/wiki/North_Korea#Government_and_politics

    Deras system kan kanske uppfattas som något bisarrt genom att välja söner och sonsöner till sin store ledare, vilken dyrkas likt en gud.

    Det kanske är kulturellt betingat eller helt enkelt har sin förklaring i att de blivit attackerade av något som enbart kan liknas vid djävulen självt.

    Människor som har det svårt tenderar att skapa gudar eller ta till droger i syfte att stilla sin förtvivlan. Vad kan ha fått dem till detta bisarra beteende? Följande kanske?

    https://www.truthdig.com/articles/the-chomsky-challenge-for-americans-in-understanding-our-dangerous-world/

    Vissa påstår att Nordkorea inte är en ”demokrati”, men vad är USA eller Sverige idag?

    Hur kan man kalla våra system för demokratier, i betydelsen folkstyre, om folket vilseleds dygnet runt av fulmedier, som ägs till 95% av girigbuks-djävlar på Bilderberggruppen, till att undergräva vår demokrati, göra folket fattigare och girigbukarna rikare?

    ”När ett lands regering och media inte gör något annat än ljuger dygnet runt, hur kan då demokrati existera?. Klart att den inte kan det.”
    /Paul Craig Roberts, f.d. rådgivare till Ronald Reagan och skribent på Wall Street Journal (Källa: OpEdNews 12/5/2017)

    Fler citat om demokrati:
    https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/citat-om-demokrati/

    Gilla

   2. Kommunism är en grupp närbesläktade idéer om att produktionsmedlen i ett samhälle bör vara gemensamt ägda. Inom marxismen är det också benämningen på det tillstånd i samhällsutvecklingen där klasserna och staten upplösts och produktionsresultatet fördelas åt alla efter behov.

    Enligt marxismen har historien behövt gå igenom olika stadier, varvid kapitalism, slavsamhället och feodalism är en del av dessa stadier.

    Gilla

   3. Nej. Jag har aldrig varit där, så jag vet inte hur det är i Nordkorea, men en sak vet jag och det är att fulmedia blåljuger om allt möjligt. Det upptäckte jag ex. i Kambodja där jag pratade med folket där och läste en bok av David Chandler.

    Jag var för ung för att ha fått vara i Sovjetuninen, men jag har patat med ryssar om hur det var när det saknades mat i butikerna och hur de kunde överleva detta. Ryssen skrattade och sade bara att när detta ibland inträffade så tog de bilen till en grannstad för att handla.

    https://en.wikipedia.org/wiki/1991_Soviet_Union_referendum

    Gilla

   4. Du känner kanske inte till de Röda khmererna? Pol Pot?

    Du har läst en bok och pratat med några och anser därigenom att du vet vad som skett? Om du läser Bibeln, tror du då att människor kan gå på vattnet?

    Gilla

Kommentarsfältet är stängt.