Islam · Liberalerna · politik · Samhällsfrågor · Socialdemokraterna · Socialismen · Värdegrundsdiktatur

Man blir mållös av de många grodor som hoppar ur munnen på en del.

Den libanesiske liberalen lirar lagom luddigt.

Liberalernas Mohamsson vill slopa den svenska traditionella julledigheten och införa islams religiösa dravel istället.

Det extremistiska fascistpartiet är inte sämre, miljö- och klimatminister Isabella Lövin har befordrat en säkerhetsrisk till stabs- och planeringschef, ur artikeln:

År 2012 och 2014 stod Jacobson bakom aktivisters intrång på flera svenska kärnkraftsverk. Nu har hon en central roll på miljö- och energidepartementet som bland annat ansvarar för Strålsäkerhetsmyndigheten som hanterar strålskydd, kärnsäkerhet och nukleär icke-spridning”.

Det är ju som att tillsätta mordbrännaren som brandchef (eller Dan Eliasson som rikspolischef)!!

Stolligheten finns även inom den utbildade delen av Sverige, professor Birgitta Essén hävdar att komplikationerna av kvinnlig könsstympning är en myt, ur artikeln:

Komplikationerna för de vuxna kvinnorna är inte så stora som de framställs”.

Kvinnlig könsstympning innebär att flickebarn får hela eller delar av det kvinnliga könsorganet bortskuret, ofta utan bedövning.

Enligt professorn är komplikationerna inte så stora som vuxen. Undrar om professorn menar att komplikationerna inte är så stora för vuxna om de fått tungan bortskuren som barn.

Man blir mållös av de många grodor som hoppar ur munnen på en del.

Om delar av Sveriges befolkning pratade mindre och höll tand för tunga (knep igen foderluckan) skulle landet sannolikt vara i ett bättre skick än vad det är nu.

Bilden är ur Jeanders bildblogg.

Annonser