Islam · politik · Samhällsfrågor · Socialdemokraterna · Socialismen · Värdegrundsdiktatur

Strandhälls nya tankevurpa: tycker det osar trettiotal om Ungern, då Ungern ska göra vad sossarna gjorde i Sverige under trettiotalet. Ridå.

Är Annika Strandhäll politiskt korrekt strukturerat dum eller bara ideologiskt korkad?

Hur det än är verkar hon vara faktaresistent, obildad och tänka med röven.

När Turkiets president Erdogan uppmanade alla turkar i Europa att föda fem barn för att Europa ska bli turkiskt (muslimskt) var Annika Strandhäll tyst som en mus.

När Ungerns president uppmanar sina landsmän att föda fler barn i Ungern börjar Strandhäll sprida mer skit omkring sig än en magsjuk flodhäst gör, ur artikeln:

Strandhäll hävdade att Ungerns familjepolitik ”osar 1930-tal” – detta i samband med att hon länkande till en artikel från Aftonbladets ledarsida som jämförde den ungerska familjepolitiken med Nazitysklands”.

Nu blir det skojigt:

☆ Strandhäll är socialdemokraternas socialförsäkringsminister

☆ som hävdar att Ungerns familjepolitik osar 1930-tal och kallar Ungerns president för nazist

☆ för att han gör vad socialdemokraterna gjorde i Sverige under 30-talet.

Alltså, hur dum får en människa bli? 🙄

Vi som minns minns hur de rödgröna och dåvarande alliansen påstod att vi behövde invandring för att vi svenskar föder för få barn.

Invandrarna (vars boende, uppehälle och nöjen vi svenskar betalar för via skattsedeln) påstods rädda vår välfärd, våra pensioner och ta hand om oss när vi blir gamla.

Vad vi fått är bilbränder, gruppvåldtäkter, skottlossningar och IS-anhängande allahuakbarister. Alltså, hur dumma får politiker vara? 🤔

Strandhäll är inte ensam om dyngspridandet, utrikesminister Wallström lyckades göra Sverige osams med hela den muslimska världen och den världens största hatobjekt (Israel, Mellanösterns enda demokrati) SAMTIDIGT. 😏

Nu är det Strandhäll som får en släng av sleven, Ungerns vicepresident Semjen kallar Strandhäll för ”en stackars sjuk varelse”.

Att något är fel med Strandhälls tankeverksamhet torde vara uppenbart, men Semjen kunde sanningsenligt sagt att ”det är synd om tanten, hon är ju helstollig”.

Frågan är om grälsjuka Strandhäll är unik eller om alla i regeringen är så puckade som hon framstår att vara.

Att kalla Strandhäll för pappskalle är kanske grovt, men vissa likheter med Papphammar på rullskridskor finns det allt: det mesta går fel, mycket går sönder.

Vi rullar okontrollerat vidare mot den nysvenska katastrofen.

Annonser