Centerpartiet · Islam · politik · Samhällsfrågor · Socialdemokraterna

Numera kulturkrockas det inom alliansen och på Åreskutans topp, sossar och centerpartister borde hålla reda på sin snopp.

Vi som minns minns rubrikerna efter nyårsnatten 2015, mängder med kvinnor överfölls, trakasserades eller våldtogs på öppen gata i Köln.

Det var kanske en annan samhällskultur som integrerade sig på sitt sätt.

Ur polisens hemliga rapport:

Kvinnor med eller utan sällskap tvingades genomleva ett ‘gatlopp’ som knappt går att beskriva. Sammanlagt anmälde 661 kvinnor att de utsatts för sexuella trakasserier”.

Resultatet av kulturkrocken är magert ur ett rättsäkerhetsperspektiv: hittills har endast tre personer
(en libyer, en irakier och en algerier) dömts.

Med sådant magert resultat är det allt tur att Metoo-rörelsen kom igång efter kukturkrocken… förlåt, KULTURkrocken ska det vara.

Tack vare Metoo blev ju ”RIKTIGA” våldtäktsmän uthängda av media och dömda av folket innan brott var konstaterat, Martin Timell är ett exempel.

Ett annat exempel är före detta VD:n för Kulturhuset Stadsteatern, som tog livet av sig på grund av Aftonbladets metoo-drev mot honom. Yeeey, feminismen vinner seger efter seger.

Nu fäller Pressens opinionsnämnd Aftonbladet för drevet tidningen genomförde mot den tidigare VD:n i samband med #metoo.

Aftonbladets egen skribent Fredrik Virtanen är en av dem som stod på fel sida fläkten då de kastade in skit i den, han meetoades och var tvungen att sluta.

Dessvärre är de röda sektmedlemmarna Åsa Lindeborg och Anders Lindberg kvar, så vi kommer se mer skit publiceras i den gamla nazistblaskan.

Numera är det inte bara tv-kändisar, Aftonbladsankor och ståuppare (Soran Ismail) som anmäls för att ha fått upp den fel, den före detta socialdemokratiska finansministern Pär Nuder verkar ha pillat med staven i fel snö, ur artikeln:

Pär Nuder lämnar ordförandeposten i Skistar med omedelbar verkan. Detta efter att storägaren ombett honom att lämna på grund av ”olämpligt beteende”.

”Olämpligt beteende” kan visserligen betyda vad som helst, men råttorna på Aftonbladet spekulerar ju bevisligen gärna om snopp på topp, så varför inte fortsätta i deras spår.

Inte bara sossar pillar fel, nu har centerpartiets Eskil Erlandsson tvingats avgå efter kulturkrockar (sexuella trakasserier) mellan centerpartiet och moderaterna.

Är det månne det som är orsaken till alliansens sammanbrott, det fanns inget samtycke?

Bilden är ur Jeanders bildblogg.

Annonser

En reaktion till “Numera kulturkrockas det inom alliansen och på Åreskutans topp, sossar och centerpartister borde hålla reda på sin snopp.

Kommentarsfältet är stängt.