Islam · Miljöpartiet · politik · Samhällsfrågor · Socialismen · Vänsterpartiet · Värdegrundsdiktatur

Vet ”allt åt alla”-folket vad de manifesterar för (eller mot)?

Igår var det manifestationer på över tvåtusen platser runt om på jorden, till och med på Antarktis.

Vad de manifesterande manifesterade mot eller för vet egentligen ingen.

I Expressen finns bilder på de som skolkade från skolan för att manifestera för det de inte vet vad de skolkade och manifesterade för (eller mot).

Bilden från Filippinerna visar små barn som håller upp plakat. De skolkar inte (de går inte i skolan än) och de vet sannolikt inte vad de tvingas delta i.

I bildkavalkaden representeras Sverige av Lund, en av våra kommuniststäder (universitetsorter tenderar att vara ideologiskt röda men kunskapsmässigt döda).

I röda miljöer har de en tendens att tänka och skrika i pratbubblor som till exempel ”rädda miljön!”, men vad miljön ska räddas från kan de inte precisera. En liten vink till dem:

☆ år 1950 bestod planetens befolkning av 2.500.000.000 (tvåmiljarder femhundra miljoner) människor.

☆ År 2019 är vi närmare 8.000.000.000 (åtta miljarder) människor.

Folkmängden har TREDUBBLATS under en enda generation! Alla är en påfrestning på miljön.

Alla dessa miljarder fler människor behöver eller vill ha det som de manifesterande har. 2017 beskrevs planetens gemensamma problem i Dagens Nyheter, ur artikeln:

Det är uppenbart att man tidigare har underskattat ökningsgraden i vissa delar av världen, detta gäller framför allt Afrika. Även i de flesta av länderna i Mellanöstern väntas en kraftig ökning, liksom i Pakistan och Afghanistan”.

Märkligt nog ser vi inte den manifesterande miljösekten bära plakat där det står ”Stoppa befolkningstillväxten i Afrika, Mellanöstern, Pakistan och Afghanistan”.

Den tidigare EU-parlamentarikern Anders Wijkman har miljöfrågor som specialitet, han säger:

Afrika har redan i dag stora problem. Han har länge arbetat för att föra upp befolkningsfrågan i debatten, men det är en fråga som har hamnat i bakvattnet, delvis beroende på motstånd från vissa muslimska länder och från katolska kyrkan”.

Märkligt nog ser vi inte miljösekten bära plakat där det står ”Stoppa befolkningstillväxten där islams värdegrund råder”.

Enligt artikeln har ”flera bedömare påpekat att kraftig folkökning i kombination med miljöfaktorer kan ge upphov till våld, inbördeskrig och etnisk rensning”. Exempel är folkmordet i Rwanda och det muslimska inbördeskriget i Syrien.

Märkligt nog ser vi inte miljösekten bära plakat där det står ”Stoppa våldet, stoppa befolkningstillväxten”.

Om alla dessa skolkande skolbarn istället satte sig vid skolbänken och lärde sig:

☆ att läsa,

☆ matematik,

☆ naturvetenskap

☆ teknik

☆ samt sambands- och konsekvenstänkande istället för att trava runt med plakat som säger” tillbaka till jorden”, kunde de kanske åstadkomma något konkret vettigt.

Den nya miljösekten vet inte vad de manifesterar mot eller för.

De är bara en politiskt korrekt hipsterrörelse som i
kärnkraftsfria tofflor knatar runt med plakat som inte säger någonting om lösningen på problemet.

”Allt åt alla” -folket är på marsch igen.

Annonser