Islam · politik · Samhällsfrågor · Värdegrundsdiktatur

Är islams terrorismen resultatet av en extremt våldsbejakande ideologi?

När en enstaka galning mördar muslimer i en moské kallas det högerextremismen.

När det extrema islams många anhängare mördar obeväpnade människor i Syrien, Paris, Bryssel, Stockholm eller Utricht kallas de enstaka galningar.

Efter dådet mot muslimer i Nya Zeeland har en forskare (sannolikt av samma gigantiska akademiska kaliber som Henrik Arnstad) uttalat sig, ur artikeln:

Högerextremism är legitimt i Australien. Terrorattacken i Christchurch måste ses i en kontext av rasism och islamofobi i Australien, menar forskaren Aurelien Mondon”.

Man kan undra vilken kontext islams många terrordåd och mord måste ses i. Kanske samma kontext som nazismens dödsläger?

Forskaren anser att ansvaret inte bara ligger hos den australiensiske terroristen som mördade muslimer i Nya Zeeland, utan även hos människor som spridit idéerna som terroristen har. Till saken hör att Christchurch-terroristen är vänster, ur texten:

Det land vars värderingar ligger närmast mig är Kina”.

Vad forskaren egentligen säger är att det är Kinas fel att en australiensisk man mördar invandrade muslimer i Nya Zeeland. Forskaren verkar vara släkt med Arnstad.

Mona Sahlin (som var nationell samordnare mot våldsbejakande extremismen) har samma propellergen som Mondon och Arnstad, hon snurrade också till det rejält.

När äldre svenskar demonstrerade mot regeringens vansinnespolitik kallade Sahlin dem offentligt (i en artikel som Expressen okritiskt publicerade) för högerextema våldsbejakande nazister. Sahlin undertecknade artikeln med sin titel.

Myndighetschef Sahlin erkände sedan via sin huvudsekreterare att hon inte hade några fakta, belägg eller bevis för sina ord, hon uttryckte bara sin personliga ÅSIKT offentligt.

Sahlins stora trumfkort i debatter om islams många terrordåd var Breivik. Nu har stollarna som silar mygg men sväljer kameler fått ett nytt trumfkort att dra:
Brenton Tarrant, terroristen i Nya Zeeland.

Medan stollarna desperat viftade med sina trumfkort sköts tre människor ihjäl på en spårvagn i Nederländska Utricht, enligt polisen är det sannolikt ett terrordåd.

Det är mest troligt att terrorattacken ska ses i en kontext av islams allahuakbarismen.

Terrorattacken i Nigeria ska ses i samma kontext av allahuakbarismen, mer än 32 kristna mördades. Ur artikeln:

Gärningspersonerna ska ha tänt på flera hus och en kyrka och sedan godtyckligt skjutit familjer när de försökte fly elden. Det var den senaste i en rad attacker utförda av muslimer mot kristna i landet”.

Stefan Löfven, svensk media och moskéfolket är knäpptysta.

Hur vi än vänder oss har vi röven i bak, och den röven sticker upp hur mycket vi än kör ner huvudet i sanden.

Enstaka galningar är enstaka galningar, islams terrorismen är resultatet av en extremt våldsbejakande ideologi.

Annonser