Islam · politik · Samhällsfrågor · Socialdemokraterna · Socialismen · Värdegrundsdiktatur

Socialdemokraterna stöder islams terror. Det är något fel på socialismens sektmedlemmar.

Sveriges svar på socialist Hitler höll tal på socialakrobaternas partikongress i Örebro.

De är i sanning akrobater, de som ljuger för folket men som ändå håller sig kvar på maktens lina.

Cirkusen började med att Stefan Löfven gjorde entré som en annan socialist gjort i ett annat dysfunktionellt land, ur artikeln:

Stefan Löfven lyftes fram till talarstolen av applåderande och jublande ombud inför sitt tal till kongressen. Från presidiet hyllades han både som ledare och som statsminister för att han tar ansvar för partiet och nationen”.

Sveriges genom tiderna sämsta och mest inkompetenta ledare presenterades som ”vår stora ledare”. Något fel är det allt på socialismens sektmedlemmar.

Det bliv riktigt smaklöst då Löfven talade om det ”hedersvåld” (förtryck, misshandel och mord på unga flickor) socialdemokraterna tagit hit och tillåtit växa i Sverige, ur artikeln:

Jag har så svårt att ta ordet heder i min mun, när vi talar om det förtryck, den förföljelse, den stympning och det besinningslösa våld som riktas mot barn och unga, med heder – bara som en falsk och usel ursäkt, säger Löfven. Se det, hata det, befria dessa unga!

Löfven fick de största applåderna när han talade om det ”hedersvåld” han och hans parti är medskyldiga till.
Något fel är det allt på socialismens sektmedlemmar.

Kompetenshöjning och utbildning var ett av kongressens huvudteman, men Löfven och hans clowner lever uppenbart i en fantasivärld.

Under talet sade Löfven att svensk arbetskraft inte ska vara billigast, men att svensk kompetens ska vara högst, Samtidigt hyllade han Greta Thunberg som skolkar från skolan och sprider inkompetent irrlära.

Något fel är det allt på socialismens sektmedlemmar.

När Löfven sade ”Fråga inte vad Sverige kan göra för dig, fråga vad du kan göra för Sverige” blev det direkt larvigt.

De flesta som med socialakrobaternas goda minne kommer hit som ”flyktingar” gör det just för att de vet vad Sverige gör för dem: vi försörjer dem med de pengar vi betalar i skatt för att få den trygghet och välfärd vi numera inte har.

Något fel är det allt på socialismens sektmedlemmar.

Socialdemokraterna är ett antisemitiskt parti som omhuldar allahuakbarister, terrorist-turister och hedersvåldsterrorister.

De stöder, likt nazisterna, islams terror. Sedan applåderar deras kongressombud när deras ”stora ledare” talar MOT allt det de verkar stå FÖR.

Något fel är det allt på socialismens sektmedlemmar.

En reaktion till “Socialdemokraterna stöder islams terror. Det är något fel på socialismens sektmedlemmar.

Kommentarsfältet är stängt.