Fi · politik · Samhällsfrågor · Socialismen · Värdegrundsdiktatur

Utan mössa som snipp och krav på avskuren snopp, kommer Fi kanske vara ett alternativ i topp. Men fram till dess: Snipp snopp slut, Fi ur EU-politiken åker ut.

Om två månader ska vi rösta i EU-valet.

Sedan somnar vi om igen. Igen.

Förra EU-valets resultat innebar att det röda partiet med rosa logga och blåhåriga skrikor (Fi) fick en överbetald representant i EU-parlamentet. Från FI:s hemsida:

Vår ledamot i Europaparlamentet är människorättsaktivisten Soraya Post som har många års erfarenhet av antirasistiskt arbete med fokus på romers rättigheter i Sverige och Europa. Hon har åstadkommit mycket”.

Den feministiska Soraya Post har åstadkommit mycket, hon bröt mot svensk lag då hon gifte bort sin 16 åriga dotter.

Det är kanske socioekonomiska faktorer som gjort att Posts dotter (tillsammans med andra romer) anmälts och dömts för andra brott.

För det kan väl inte ha att göra med samhällskulturell betingelse? I Sverige är ju vi alla lika.

De som tycker olika om det är fördomsfulla rasistfascistnazister (eller romer).

I familjen Post har de lite otur, Posts man och son häktades nyligen för misshandel, ur artikeln:

På onsdagen rapporterade GP att anhöriga till en toppolitiker misshandlat en resenär i 70-årsåldern på Landvetter flygplats utanför Göteborg. Samhällsnytt kan nu avslöja att toppolitikern är Feministiskt Initiativs EU-parlamentariker Soraya Post och att de två männen som åtalas är hennes man och son”.

Det kom ju som ett brev på posten till familjen Post.

Det blir skoj att se vad Post ska göra då hon lämnar sin EU-post, men Posts chans att återigen få arrendera kiosken hon (kanske) drev är sannolikt liten efter att ha misskött det mesta. Ur artikeln:

☆ Hon lät en släkting sköta kioskverksamheten utan att andrahandsuthyrningen godkänts skriftligt.

☆ Kommunen har haft invändningar mot att kiosken varit stängd under långa perioder.

☆ En av Soraya Posts medarbetare åtalades och dömdes för att ha hotat en tjänsteman vid Park- och naturförvaltningen i en diskussion knuten till verksamheten.

Soraya Post påstår sig vara kränkt och tar till vänsterstollarnas favoritplagg: offerkoftan. Undrar om den är rosa.

Som lök på laxen kränkte den kränkta offerkoftan tjänstemännen genom att försöka påverka kommunstyrelsens ordförande i Göteborg att agera politiskt.

Den dagen demokratin i Fi dyker opp, utan mössa som snipp och krav på avskuren snopp, kommer Fi kanske vara ett alternativ i topp.

Men fram till dess: Snipp snopp slut, Fi ur EU-politiken åker ut.

Bilden är från Mäki