Miljöpartiet · politik · Samhällsfrågor · Socialismen · Vänsterpartiet · Värdegrundsdiktatur

De värsta stollarna är de som anser att vi måste sterilisera eller ta livet av mänskligheten för att mänskligheten ska överleva!

En fantasy-författares inlägg i klimatdebatten, borde hos sansade vuxna locka fram skratten.

Socialarbetare Patrik Isaksson menar att den numera närmast religiöst uppburna domedagsprofeten Greta Thunberg är bra för debatten!

Isaksson skriver i en debattartikel:

Greta Thunberg handlar om mer än bara klimatet. Att dra ner brallorna på och provocera en förstockad vuxenvärld har alltid varit ungdomens förbannade plikt. Vi har sett det i hippierörelsen, i punken, i ravekulturen”.

En svensk medelålders socialarbetare menar alltså att ungdomens plikt är sex, drugs & (ibland jävligt dålig) rockn’roll!

Den fanatiska och faktaresistenta röda klimatrörelsen påminner alltmer om Folkets tempel, en organisation som förespråkade social rättvisa och hjälpte fattiga.

Med tiden ändrades något och Folkets tempel blev en sekt vars ledare (”pastor” Jim Jones) ansåg sig vara en ny Messias.

18 november 1978 dog sekten ut då 918 personer (varav 276 barn) på order av ledaren mördades eller begick självmord.

Den faktabeserat kunnige debattören Henrik Jönsson nämner i sin video just pastor Jim Jones, ”pastor” Greta Thunberg och den panikfabrik vänstern dragit igång.

Likheterna är otäckt slående: några människor följer blint vad andra betraktar som galenskap.

De värsta stollarna är de som anser att vi måste sterilisera eller ta livet av mänskligheten för att mänskligheten ska överleva!

I vanlig ordning förväntar sig de vänsterblivna domedagsprofeterna att vi andra ska kasta oss utför klippan (flyg inte, kör inte bil, ät inte kött…).

Frågan är vilka de ska leda i fördärvet när vi förnuftiga dött. Och vilka ska försörja dem?

Med sådana förebilder som den skolkande Greta Thunberg är det inte konstigt att Sverige är på väg att bli ett u-land.

En reaktion till “De värsta stollarna är de som anser att vi måste sterilisera eller ta livet av mänskligheten för att mänskligheten ska överleva!

Kommentarsfältet är stängt.