EU · Fi · Miljöpartiet · politik · Samhällsfrågor · Socialdemokraterna · Värdegrundsdiktatur

Pekfinger-Fritzons härskartekniska sossefloskler: ”högerextremismen” och ”nonsens”.

Det är bara två dagar kvar nu.

På måndag kryper stollarna tillbaks in i sina hålor och vi slipper deras skitprat i det som kallas ”politiska debatter”.

Efter morgondagens val slipper vi sannolikt både se och höra kvinnan vars flosklande enligt Jan Malmsten kommer som ur en högtryckstvätt.

Jan skrev träffsäkert att han osökt kommer att tänka på piska och läderstövlar när han ser eller hör henne.

Jag kommer osökt att tänka på syster Diesel.

Under gårdagens pajkastningsprogram för vuxna barn (det kallas debatt) sade Sverigedemokraternas ”Nalle” Lundgren som det är om sossarnas högtryckssprutande hat mot SD, ur artikeln:

Det är bedrövligt, som S pratar. Ni använder er av hatretorik. Tack vare det har min partiledare attackerats två gånger den senaste veckan”.

Svaret från syster Diesel var högtrycksflosklande hatretorik.

Fi:sen Soraya Posts dumheter kommer som ett brev på posten, men snabbare.

Soraya Post påstår att det är SD själva som kastar sprängmedel mot Jimmie Åkesson för att SD ska få fler röster.

Men när moderaternas Tobé under EU-debatten talade om brott fick Post brått att vara tyst, vilket är förståeligt. Post har ju en del lik i garderoben: dotter, son och man.

Alice Bah Kuhnke. Vad ska man säga.

Har hon sagt något stolligt under vårens EU-debatterande? Sanningen är att hon bara kläcker ur sig stolligheter, men så smidigt att nästan ingen hör hur stolligt det är.

Det bästa med att flosklarna Bah-Kuhnke och pekfinger-Fritzon blir tillsatta i EU-parlamentet är att vi slipper dem i Sverige.

Vad andra länders folkvalda kommer tycka om de mästrande flosklarna får vi se, Norge har ju redan fått en släng av Fritzon-sleven, ur artikeln:

Enligt Heléne Fritzon var den norska invandringsministern Sylvi Listhaugs påstående att Sverige har så kallade ”no go-zoner” rent nonsens. Därför valde Fritzon att i veckan att ställa in mötet med den norska kollegan”.

Fritzons sossefloskler är ”högerextremismen” och ”nonsens”.

Europeiska kommissionens ordförande Juncker lär behöva ta många konjaksklunker för att stå ut med pekfinger-Fritzon och Alice Bah Kuhnker.

Håll i brallorna Juncker, det är karriärsugande kvinnor som kommer.