Islam · politik · Samhällsfrågor · Värdegrundsdiktatur

Islams offerkofta växer. De vill vi ska böja oss tills vi lyder under sharia.

I vårt land gungar dansen med islam vidare som en kamel i otakt.

Som vanligt åker islams offerkofta på om vi trampar islam på tårna.

När någon i Allahs namn sprängt, skjutit eller på annat sätt haft ihjäl människor åker offerkoftan på då vi kritiserar islam.

Gärningsmännen sägs vara muslimer som ”har tolkat koranen fel”.

De politiskt korrekta har gått på islams skröna att det bara är salafister (som läser koranen på islam profet Muhammeds vis) som beter sig som islams profet Muhammed gjorde.

Ingen politiskt korrekt verkar fundera över det faktum att shiamuslimerna i Iran gör samma sak som sunnimuslimerna i Islamiska staten gjorde.

Just nu är en offerkofta påtaglig påtagen i Järfälla, orsaken är att halalmat (islams religiöst tillåtna föda) inte skall serveras i skolorna, ur artikeln:

Kommunens beslut att sluta servera halalslaktat kött på skolor oroar muslimer i Järfälla. Abdullahi Sheikh Abdi, ordförande i Islamiska föreningen, ser det som en provokation. Det är någon som vill ha uppmärksamhet genom att skada en liten minoritet i kommunen, säger han”.

Abdullahi Sheikh Abdi refererar sedan till… HÄPP: religionsfriheten!

Offerkofta nummer två finns i Göteborg, där en muslimsk idrottsförening för kvinnor nekas kommunalt bidrag.

Orsaken är att föreningen kräver att medlemmar måste bära islams religiösa klädsel. Halima Ljungqvist, ordförande i Muslimska kvinnors idrottsförening, säger:

Våra medlemmar vill ju ha det. Därför blir det här väldigt tokigt för oss. Det blir diskriminerande mot oss för att vi är muslimer”.

Halima Ljungqvist refererar sedan till… HÄPP: religionsfriheten!

Man kan tro att islams religiösa klädsel är offerkoftan, ur artikeln:

Det blir väldigt tokigt med de här reglerna. Vår förening är ju till för dem som är muslimer. Om vi skulle frångå våra regler om religiös klädsel skulle vi inte ha några medlemmar kvar”.

Hm. Det är alltså inte en idrottsförening, det är en religiös klubb för kvinnor.

Vår lag om religionsfrihet innebär inte bara att vi ska ha frihet att tro (eller INTE tro) på någon gud.

Vår lag om religionsfrihet innebär OCKSÅ att vi ska slippa religion i det offentliga rummet, bland annat halalmat i skattefinansierade skolbespisningar och religiösa särkar i skattefinansierade simbassänger.

Och så refererar islams anhängare som vill pracka på oss SIN förtryckande religion till VÅR religionsfrihet! Det är skrattretande.

Halima Ljungqvist säger att medlemmarna i Muslimska kvinnors idrottsförening vill ha den religiösa klädseln.

Islams anhängare och politiskt korrekta brukar hävda att barn och kvinnor bär den segregerande klädseln frivilligt.

Under trettio-och fyrtiotalet bar Hitlerjugends barn hakkorsförsedda armbindlar frivilligt, kvinnor och män skrek ”heil Hitler” frivilligt.

Same shit, different names.

I en skrivelse till kommunen framhåller föreningen vikten av att kunna erbjuda muslimska troende kvinnor möjlighet till simträning, motion och social samvaro:

Ni går emot er vision och verksamhetsidén och förnekar dessa tjejer och kvinnor som en del av göteborgare och försvårar för dem genom att inte ge förutsättningar som de övriga medborgarna.”

Offerkoftan växer. De vill vi ska böja oss (vi ska lyda under sharia).

För de som vill att vi ska dansa efter deras pipa, spelas idag ”Dance with the devil” med Cozy Powell.

Bilden är ur Kjell Nilsson Mäkis bloggarkiv.