Islam · politik · Samhällsfrågor · Socialdemokraterna · Värdegrundsdiktatur

Okunskapen om islam verkar vara störst inom islam själv.

Statsministern och hans gäng har haft någon form av korrigeringssamtal med stödhjulen och den ”vuxne i rummet”.

Det handlade om värdegrundet de satt Sverige på.

Den värdegrund de grundligt skulle behöva motarbeta är den som klär småflickor i uniform för att sedan ta dem till ett annat land och gifta bort (eller skära sönder) dem.

De som representerar den värdegrunden försvarar den bitskt, ur artikeln:

Afrah Ismail i Växjö har varit muslim i hela sitt liv och hon tycker inte att slöjförbud i skolan är en bra idé. Jag är trött på att höra att alla flickor och kvinnor som bär slöja är förtryckta”, säger hon”.

Inom den värdegrund som enligt den slöjförsedda Afrash Ismail inte förtrycker förtryckta flickor försvinner flickorna ibland, ur artikeln:

I skolorna i Norrköping saknas idag 24 barn från förskoleklass till årskurs 8, och kommunen misstänker att det i vissa fall kan handla om att barn förts bort från Sverige under sommarlovet”.

Men barnen har kanske åkt frivilligt till ett okänt öde i ett land de aldrig sett.

Norrköping är en så mångkulturell stad att år 2014 upptäcktes att samtliga flickor i en skolklass var könsstympade, ur artikeln:

Samtliga 30 flickor i en klass hade stympats, av dem 28 med den brutalaste metoden som innebär att klitoris och blygdläppar skärs bort och underlivet sedan sys samman”.

Det är inte bara värdegrundsförtryck, det är tortyr!

I artikeln om Afrash Ismail läser vi att hon föddes i Somalia men växte upp i Saudiarabien. Det var inte förrän hon kom till Sverige som hon började ha slöja på sig.

Mona Walter, konverterad från islam till kristendomen, har samma erfarenhet: då hon kom till Sverige påverkade imamerna och samfundet henne så att hon bar slöja. Mona Walter började tänka själv, sedan lämnade hon islam.

Afrash Ismail försvarar istället islams kvinnoförtryck.

År 2014 skrev jag en artikel om kulturkrockarna mellan islams och vår svenska värdegrund, ur artikeln:

Via yrket träffade jag unga muslimer från forna Jugoslavien och Mellanöstern, och slogs av den enorma skillnaden mellan deras och våra värderingar, normer, etik och moral”.

Det är den muslimska värdegrunden Stefan Löfven och stollarna i hans hov måste korrigera.

Afrash Ismail anser att förslaget om en statlig utredning av förbud mot slöja i förskolan och grundskolan mest är ett uttryck för okunskap om islam.

Okunskapen om islam verkar vara störst inom islam själv.

Bilden är från Kalle Strokirks bildarkiv.