Centerpartiet · Islam · KD · Liberalerna · Miljöpartiet · Moderaterna · politik · Samhällsfrågor · Socialdemokraterna · Socialismen · Sverigedemokraterna · Vänsterpartiet · Värdegrundsdiktatur

Stefan Löfvens läppfladdrande är en katastrof för Sverige, SD:s mål är att göra Sverige till ett bättre land.

För några år sedan var de vänsterblivnas argument för att rasera Sveriges välfärd att ”det är värre någon annanstans”.

Moderaternas Fredrik Reinfeldt snappade upp det efterblivna resonemanget, resultatet är att han en av Sveriges bäst betalda vänsterblivna moderater.

Vi som minns minns hans cyniska tal år 2016 då han på de vänsterblivnas manér häcklade alla oss som under lång tid varnat för samhällskollapsen, ur texten:

Hur var det att fira jul i kollaps? Brann granen? Tog maten slut? Ramlade huset ihop före ni kom in genom dörren?

Nej, Reinfeldt, men åldringar vanvårdas, polisen kan inte skydda medborgarna och sjukvården vårdar allt sämre. Våldtäkter, skottlossningar och sprängdåd är vardag, det är den samhällskollapsen vi kommer fira jul i än en gång, Reinfeldt.

Vi skiter fullständigt i om din julgran brinner.

För sex år sedan skrev jag en debattartikel, ”1992 – året då Sverige rasade”. Ur texten:

1992 – tidigare fungerade det mesta, efter det rasade vårt land samman. Låt mig ge min bild av vad som lett fram till ett fungerande lands nästintill totala kollaps”.

De skyldiga till samhällskollapsen är Stefan Löfven, Annie Lööf, sagda Reinfeldt och de andra överbetalda inkompetenta läppfladdrarna i våra regeringar.

Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson påtalar Stefan Löfvens dåliga minne i en artikel, ur texten:

Stefan Löfven verkar inte minnas det Sverige vi minns. Statsministern är nämligen övertygad om att sprängningar och skjutningar skulle ha inträffat oavsett vilken invandringspolitik som förts. Vi som lever i verkligheten utanför statsministerns bubbla vet att så inte är fallet”.

Våldet och risken för en fullständig samhällskollaps är invandrad, ingen tvekan om fen saken.

Åkessons programförklaring är enkel att förstå och skriva under på:

”Vårt mål, det övergripande och det enda, är att göra Sverige till ett bättre land. Tillbaka till det Sverige vi minns”.

Det kan ske bara om vi tar vårt Sverige tillbaka igen.

Bilden är från Jeanders bildblogg.