Centerpartiet · Islam · Liberalerna · Miljöpartiet · Moderaterna · politik · Rasismen · Samhällsfrågor · Socialdemokraterna · Socialismen · Vänsterpartiet · Värdegrundsdiktatur

Fler SVENSKA flaggor borde vaja för vinden i Sverige.

Idag är dagen då vi Sverigevänner bär knätofsar, viftar med svenska flaggan, spelar nyckelharpa och trillar under bordet av för mycket brännvin.

Det verkar i alla fall vara så politiskt korrekta socialister och annat löst folk ser på oss svenskar och vår nationsstolthet.


Inför svenska högtider brukar stollegänget samlas i tv-studiosoffor och förklara för folket att det minsann inte finns något svenskt.

Socialakrobat Mona Sahlin (som var nära att bli Sveriges statsminister!!) gick till och med så långt att hon tycker vår midsommarafton är töntig, ur artikeln:

Invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana ’töntiga’ saker”.

Vi hade fred, jämlikhet, trygghet och välfärd när Sahlin svamlade. Nu har vi istället det invandrargrupperna tagit hit. Det kallas för integration.

Idag borde alla som definierar sig som svenskar stolt bära den svenska flaggan, istället viftas det mer med allsköns arabiska flaggor än den som representerar landet invandrare fått allt av, ur texten:

Malmö: respektlösa studenter skjuter raketer mitt bland folk och viftar med arabiska flaggor. Blockerar trafiken precis i den korsning där ambulanser brukar köra in till sjukhuset. Detta förakt för liv, lag och ordning väcker bara ilska…”.

Det kallas för integration.

Integrationen är lyckad, Sverige blir som Mellanöstern och Afrika (som människor ”flyr” från).

Det vore naturligtvis bättre om de hitflyttande assimilerade sig och blev svenskar.

Det vore bättre om invandrare och deras barn visade respekt och ödmjukhet gentemot svenskar och det svenska istället för våldtäkter, sprängdåd, skottlossningar, ”knolla din mama”, ”hora” och ”djävla rasist”.


Firandet av Sveriges nationaldag borde vara obligatorisk för de som vill bli svenskar.

Fler svenska flaggor borde vaja för vinden den svenska nationaldagen.

Glad nationaldag.Bilden är från Jeanders bildblogg.

2 reaktioner till “Fler SVENSKA flaggor borde vaja för vinden i Sverige.

Kommentarsfältet är stängt.