Islam · politik · Samhällsfrågor · Socialdemokraterna · Värdegrundsdiktatur

Enligt sossarna är de välkomna till Sverige men inte till sossarna.

Har till och med sossar börjat begripa något…

… när sossarna nekar folk att bli medlemmar?


Efter Botkyrkaskandalen (då hundra ickesvensktalande klan- och kriminella nya ”medlemmar” röstade bort sosseriets ledare i kommunen) nekar sossarna nittioåtta andra personer att bli medlemmar i partiet i Botkyrka.

Enligt partisekreterare Tobias Baudin vill socialdemokraterna inte ha några fraktionsbildningar (i klartext: inga synliga kopplingar till invandrade klaner och kriminella).


Baudin förtydligar:

☆ Har man fyllt 15 år och delar våra värderingar

☆ kan man bli medlem i vårt parti,

☆ men det är ingen RÄTTIGHET.

Det är precis så sossarna och vänsterliberala borde sagt till alla lycksökare som kommit till Sverige, det är ingen RÄTTIGHET att få stanna i Sverige.


Baudin fortsätter:

Misstänker vi att ändamålet är att bilda fraktioner är det inte rätt grund för att bli medlem”.

Det är precis så sossarna och vänsterliberala borde sagt till alla lycksökare, kriminella, islamister och klaner som kommit till Sverige från mestadels Mellanöstern och Afrika.


Enligt Baudin kan hans parti inte säkerställa att var och en av de 98 som har ansökt om medlemskap delar partiets ideologi och värderingar.

Det är precis så sossarna och vänsterliberala borde sagt om alla kriminella, islamister och klaner som kommit till Sverige.


Sossarna börjar begripa en sak när det sker i deras egen organisation:

Det har varit en exceptionellt stor medlemstillströmning, både i Botkyrka och sett i ett nationellt perspektiv. Och det finns tydliga tecken på att det pågår en fraktionsbildning”.

Det är precis det sossarna och de vänsterliberala har missat med de som kommit till Sverige och bildat parallella samhällskulturer.


Baudin säger också:

De sms som florerat om varför man ska bli medlem och där man dessutom också är beredd att betala avgiften för de här medlemmarna är något helt oacceptabelt”.

Men när vi svenska skattebetalare tvingas betala för lycksökare som kommit till Sverige från mestadels Mellanöstern och Afrika är det okej för sossarna.

Det är ju faktiskt sossarna som tvingar oss att göra det.


Sossarnas värdegrund är i klartext:

☆ När vi gjort fel är det andras fel att vi gjorde fel.

☆ Är du kriminell är du inte välkommen. I partiet i Botkyrka alltså. Men bara om media rapporterar om vårt fulspel.

☆ Men till Sverige är vilka dårar som helst välkomna, bara media inte får nys om att de ansöker om medlemskap i partiet i Botkyrka.

Sossarnas hyckleri är monumentalt.

Bilden är från #stegetefter

Annons

4 reaktioner till “Enligt sossarna är de välkomna till Sverige men inte till sossarna.

Kommentarsfältet är stängt.