Om man aldrig ger sig kan man tröttna ordentligt eller nå fantastiska resultat. Det gäller att inte ge sig innan resultatet är nått.

Som många andra började jag kolla på Facebook vad som skrivs i olika forum och upptäckte att verkligheten inte alltid beskrevs korrekt av journalister eller politiker. Jag såg även hur dumma och osakliga argument som spreds på Facebook (främst av vänstern och islams anhängare), jag svarade dem och med tiden blev de en hel del skrivande på ”fejjan”. Jag lyckades även tota ihop några debattartiklar i Avpixlat och Dispatch International där jag är krönikör sedan 2013. Jag har samlat de artiklarn i min blog Mickes samlade verk.

 

Sedan 24 januari skriver jag mina dagliga inlägg om aktuella händelser i denna blogg. Nio månader av de tidgare dagliga inläggen är utgivet i bokform (Rör inte vår demokrati), under pseudonumen Sven Cavring, min Ingela gjorde under namnet Doris Cavring de roliga  illustrationerna.

 

Jag tror på demokrati och yttrandefrihet, men ser båda motarbetas i vårt land.

Den dagen folkets röster tystnar har vi antingen en underbar demokrati eller djävlig diktatur. Tills dess fortsätter jag skriva.

Micke Carlsson

2 reaktioner till “Om man aldrig ger sig kan man tröttna ordentligt eller nå fantastiska resultat. Det gäller att inte ge sig innan resultatet är nått.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s