Centerpartiet · Expo · Islam · KD · Liberalerna · Media · Miljöpartiet · Moderaterna · politik · Rasismen · Samhällsfrågor · Socialdemokraterna · Vänsterpartiet · Värdegrundsdiktatur

Inför ESC kokar det i den Gaz(a)-drivna sossegrytan Malmö.

Snart startar krigen i Malmö.

Det ena är kriget om vinsten i ESC.

Det andra är kriget mellan svensk demokrati och islam.


Eurovision Song Contest startade som ett världsfredsprojekt, tanken var att förena länder och människor genom musik och kultur.

Fredsprojektet har blivit en sorts modern Barnums freakshow, en tummelplats för dåliga låtar, dåliga artister och politiska budskap.

När tävlingen hålls i mångkulturella Malmö är kriget nära, islamisterna och deras nyttiga idioter (vänstern) vill lyncha judiska deltagare och besökare.


Polisen har redan börjat söka efter bomber på Malmös hotell och ju närmare starten på ESC kommer desto fler poliser, kravallstaket och övervakningskameror kommer det finnas i staden.

Polisen rustar för islamistiska terrordåd.

För det kan väl inte vara Expos fem nazister från Gubbängen de är oroliga för? 😏


Kommande vecka kan bli extremt stökig i Malmö, Israel uppträder torsdagen den nionde maj.

Går de till final står de på scen lördagen elfte maj.

Judehatet kokar i Malmö, upplopp, kravaller och terrordåd befaras.


Sossar, vänsterpartister, centerpartister, liberaler, moderater, kristdemokrater och miljöpartister har tagit hit Mellanösterns krig och konflikter.

Vi hoppas SVT, TV4, Aftonbladet, Expressen och DN visar bilder och filmer från de våldshandlingar som eventuellt begås.

Svenska folket har rätt att se den osminkade sanningen deras politiker släppt in i Sverige.

Törs media inte visa sanningen kan de ju alltid ringa SD:s ”trollarméer” och be om hjälp. 😏

5 reaktioner till “Inför ESC kokar det i den Gaz(a)-drivna sossegrytan Malmö.

  1. Vi går mot en spännande framtid i Sverige, och definitivt i Malmö ( Ramallmö?).Varför inte benämna dessa antisemiter för vad de verkligen är? Nazzar?Antisemitismen var ju en mkt tung del in den rörelsen ?Har också sett att antalet muslimer på Facebook som propagerar för detta och förstås. Hamas, tycka ha fått luft under vingarna, antalet inlägg på knackig svenska ökar..Jag trodde aldrig at mitt land, Sverige skulle gå åt det hållet.Nazism har i Sverige alltid varit ett stort no-no. (Bortsett från ett mycket litet antal frälsta som inget begripit..)Men inte nu längre…

    Gilla

      1. Nej, så är det INTE.Felet ligger i att VI accepterar detta beteende, dessa åsikter.Varje person som accepterar Hamas och deras åsikter, som stöder dem, är en liten antisemit, en nazze i vardande och de är många!Något jag aldrig trodde kunde hända i Sverige!De klimatkompenserar ju inte ens för sina terroristhandlingar, sånt som brukar vara prio nr 1 i landet…Skämt åsido, vi accepterar dem, vi ger dem stöd, pengar.Journalister i landet stöder dem utan att begripa VAD de stöder?Är hatet mot Israel så stort?

        Gilla

Lämna en kommentar