Okategoriserade

Polismyndigheten har fått order att dölja invandrarelaterade brott.

Svenska polismän har tröttnat på att behandlas som skräp av sina politiskt tillsatta chefer. 8 av 10 poliser (ÅTTIO PROCENT) har funderingar på att sluta (1).

Orsaken till att poliskårens vardagshjältar tröttnar är sannolikt två:
1/ Politiskt tillsatta chefer som fastnat med näsan i sin överordnades röv.
2/ Den extrema invandringen av människor som kommer hit och våldför sig på vårt land.
Det yttersta ansvaret ligger på de politiker som under många år fattat fel beslut, men de sticker som de byrackor de är med svansen mellan benen och en fet pension innan det spricker totalt.
Stockholmspolisen går på knäna, orsaken är bl.a. alla de s.k. marockanska gatubarn som kommit hit. Hur de lyckats ta sig in i Sverige råder ingen tvivel om, det stavas
       > > > > > > > >        P O L I T I S K  I N K O M P E T E N S!        < < < < < < < <
Det kan också förklaras med miljöpartiets mentala inkontinens, ty det är miljöpartiet som är den största boven gällande den oansvariga invandringen.
De sket rejält i det blå skåpet tillsammans med moderaterna, nu samarbetar miljöpartiet med socialdemokraterna och det blå skåpet är fullsketet med de problem stollarna givit svenska folket.
Problemen med invandrade brottsliga män och pojkar är så stor att migrationsfrågor ligger som nummer fyra i Stockholmspolisens nya prioriteringsordning, de tar alltså resurser från övrigt polisiärt arbete. Ur artikeln (2):
”De här killarna är ett enormt problem för oss. De snor grejer överallt och misshandlar ordningsvakter på centralen. Tar tjejer mellan benen och ger dem örfilar när de säger ifrån. Alla poliser vet om det här”.
Den anonyme polismannen säger även att arbetssituationen är katastrofal. –”Jag skulle aldrig släppa iväg mina barn till T-centralen, det skulle ingen polis göra, säger han”.
Märkligt. Sverige har ju ALDRIG varit tryggare än nu enligt skojaren Betnér:
Åsa Romson är väl och håller ordning vid T-centralen då nyanlända “svenskar” ska gå Romsons expresskurs “SFI mellan två stationer” genom att åka tunnelbana.
Vi ska minnas att det enligt fantasifeministerna INTE har att göra med andra samhällskulturer och att svenska män alltid åkt tunnelbana med en hand i andras skrev. Vad kan gå fel med Romson, Fridolin och Löfven i regeringen och Dan Eliasson som rikspolischef?
Vi behöver många blå skåp.
Malena Ernman refererade till Betnér och skrev på Facebook den 15 augusti 2015 (3):
“Ta 3 minuter och lyssna på Magnus Betnér om hatet och mytspridningen i spåret av den fruktansvärda tragedin i Västerås”.
★ Det kan ju vara så att Ernman inte åker tunnelbana i Stockholm,
★ Det kan ju vara så att Ernman inte har varit på ungdomsfestivalen i Kungsträdgården där småtjejer TVÅ ÅR I RAD blivit sexuellt trakasserade av grupper med invandrade män och pojkar UTAN att media eller polisen rapporterat det.
Eller så är svaret mycket värre: Ernman är en av de stollar som vägrar se verkligheten. Hon såg den i och för sig då hon skulle läsa dikt under nyårsaftonen, då var det väldigt noga med skyddsvakt och säkerhetskontroller (4).
Jag tror att för Malena Ernman är Malena Ernman det viktigaste som finns. Det kallas E G O I S M EN. Hon är bara en av dessa hycklare som poppar upp med jämna mellanrum för att ta billiga poäng på våldtagna flickors bekostnad.
Det finns inte tillräckligt stora blå skåp för att hysa Ernmans och Betnérs skitprat.
 
För att inte vi vanliga människor (som lever i den katastrofverklighet polisen inte kan skydda oss från längre) ska bli oroliga har polisledningen kläckt en fantastiskt fiffig finurlig idé: de HEMLIGHÅLLER eländet (5)!
Den kod polisen beordrats använda då det handlar om invandrarrelaterade brott är 291. Nu vet vi ju om att kod 291 betyder att det är skattefinansierade invandrare inblandade i brotten så det har liksom redan spruckit, nästa steg blir väl att rikspolischefen hittar på kod 292, kod 293, kod 294 o.s.v. Snart kommer inte polisen själv veta vad de rycker ut på eller skriver in i rapporterna.
Men så länge rikspolischef Eliasson kan hålla näsan ren och fasttryckt i sin chef inrikesminister Ygemans gödselmynning är han säkerligen nöjd. Med en årslön på omkring 2 miljoner kan det vara värt att se solbränd ut på näsan och ta lite skit (6).
Lösningen på polisens och Sveriges många problem verkar vara att avsätta Eliasson och inte släppa in kreti och pleti i vårt land. De införda id-kontrollerna vid Sveriges gräns är en sådan åtgärd, Migrationsverkets chef Danielsson var inbjuden till riksdagshuset för att informera om resultatet av åtgärden.
Då Danielsson skulle knata in i riksdagshuset för att förklara hur mycket åt helsefyr det går fick han inte komma in, Danielsson fanns inte på riksdagsvakternas lista över inbjudna personer. Inte undra på att det går åt skogen för Sverige, politikerna klarar ju inte ens av att se till att besökare skrivs upp på besökslistan.
Danielsson, som trots id-kort vid id-kontrollen, inte släpptes in blev sur och sade att “nu skiter vi i det här” och gick (7).
Vi kan kanske skriva upp att Danielsson en tid efter idiothändelsen ideligen idisslade fadäsen med id-kontrollen .
Danielsson sade ““nu skiter vi i det här” och gick. Det tycker jag att hela svenska folket ska göra ett par veckor i vår, vi säger att vi skiter i det här och går hem. Vi går hem och vårstädar, det är dags att kasta ut de blå skåpen och städa bland fackförbundens fiffel, miljöpartiets morotsfantasier och sossarnas sanslöshet.
Det är dags att blåsa ut dammet som fastnat i maktens korridorer. Extraval i vår och poff så är det borta.
1/
2/
3/
4/
5/
6/
7/