Media · Okategoriserade

Sverige säljs ut på rea. Röd lapp på Sverige.

extrapris

Sverige är upp och ner numera.

Igår demonsterade närmare 100.000 belgare mot den belgiska regeringens åtstramningspolitik, bland annat försämrade sociala förmåner och höjd pensionsålder, ur artikeln:

”Enligt demonstranterna gynnar premiärminister Charles Michels politik storföretagen på arbetskraftens bekostnad. Manifestationen var den andra stora demonstrationen som Belgiens tre ledande fackförbund arrangerat på ett år”.

★ I Sverige försämrade moderaterna (tillsammans med Sveriges enda enfrågeparti utan egen fråga, miljöpartiet) Sveriges välfärd. Ingen reagerade.
★ Nu raserar den rödgröna sörjan Sveriges välfärd. Fackförbunden är knäpptysta.

De är i sanning fackidioter (mycket kunniga i sin sak men vilse i pannkakan i allt annat).

 

Fler vilsna själar finner vi i regeringen, i världens mest jämställda land, (enligt Löfven har vi t.o.m. världens första feministiska regering) har vårdcentraler börjat utföra ”oskuldskontroller” på flickor. De allra flesta vet att en annan, inte jämställd, samhällskultur, är orsaken till den utvecklingen.

Märkligt nog agerar inte världens första feministiska regering, och inga feminisiska organisationer demonstrerar mot den utveckling vi ser i Sverige.

De är, liksom Löfven, oskuldsfulla i sin uppblåsta naivitet.

 

En av de samhällskulturer som anser att oskuldskontroller är bra, anser ibland att homosexualitet är ett virus, ur artikeln:

”Mohamed Omar Abu Muadh, en imam i en moské i Halmstad, sade i en predikan att ”homosexualitet är ett virus”. Det är något han anser att muslimer borde skydda sig emot, bygga upp ett ”immunförsvar”. Predikan är filmad och finns på YouTube. Imamens yttrande har fått stor spridning i medierna. Av artiklarna får man intrycket att hans negativa syn på homosexuella är ovanlig och uppseendeväckande.

Ja, det är den. Det vill säga för den vanlige svensken. Men i moskéerna är den regel, inte undantag. Jag har under mina år som muslim hunnit besöka ett flertal svenska moskéer från norr till söder. I samtliga har homofobi varit det normala”.

Märkligt nog ser vi inga pridefestivaler eller regnbågsflaggor vaja utanför moskéer.

 

I Sverige är det lite ballt att ”ha rätt åsikt”, men bara på pappret. Tidningspappret.

Och gärna långt från verkligheten.

Den dagen svenska socialister, feminister samt HBTQ-rörelsen går ut och demonstrerar mot den förändring av vår samhällskultur som sker nu, är de ärliga. Dessvärre flosklar de bara, men det är det svenska folket som får betala priset.

Sverige säljs ut på rea. Röd lapp på Sverige.