Okategoriserade

Politikerna tar en tredjedel av våra skattepengar för att köpa lotter utan vinst.

jackpot[1].jpg
Om Postkodlotteriet hade givit högvinster på alla lotter de sålde hade alla köpt lotter i Postkodlotteriet.
 
Efter en tid hade Postkodlotteriet inte funnits längre eftersom pengarna tagit slut, och de som köpt lotter hade varit griniga för att de vinster som utlovats inte kom.
 
Så fungerar landet Sverige, det är bara det att vi skattebetalare betalar lotterna, andra får högvinsterna så länge pengarna räcker.
 
 
 
Det är knallhattarna i de socialistiska och miljöknarkande leden som skänker bort våra skattepengar till de som vill ha jackpotten. Sverige har inte varit unikt i det sammanhanget, det unika är att våra knallhattande politiker envist fortsätter med att ge alla som valt att resa hit jackpott. I Danmark ändrade man jackpotten, det är ett utmärkt exempel på hur det påverkar:
 
★ Förra året tog Danmark mot 21.000 asylsökande (1).
 
★ Danmarks nya regering fattade ett antal beslut som bl.a. innebar att asylsökandes bidrag halverades och att asylsökande måste sälja sina värdesaker innan de kan få bidrag.
★ Förra veckan tog Danmark mot 68 asylsökande, om trenden håller i sig blir det 3.264/ år.
 
De som påstår att “flyktingarna” inte reser dit bidragen är högst och kraven på dem lägst kan torka sig någonstans.
 
 
 
Utifrån resultatet efter Danmarks beslut att sänka bidrag till s.k. flyktingar, kan vi slå fast att de som flydde från något 4.000 kilometer härifrån inte stannar förrän jackpott har nåtts. Jackpotten är högsta bidrag och minsta krav, om jackpotten tas bort minskar antalet spelare.
 
I svensk media kallas de jackpottsökande rutinmässigt för “flyktingar” oavsett var de kommer från eller om de har skäl att fly från ett land eller inte.
 
★ De som reser hit kommer bl.a. från det fredliga Danmark eller Tyskland, märkligt nog är det inte danskar eller tyskar som flyr till Sverige.
 
★ De som reser hit kommer generellt från MENA (Mellanöstern/norra Afrika), mellanlandar i ett fredligt land och fortsätter sedan till landet Jackpott.
 
★ I Sverige räknar Migrationsverket med att det kommer hit minst 100.000 asylsökande detta år (2).
 
Gissa vilket land som är jackpott för en bidragssugen “flykting”. En ledtråd: det börjar på S och slutar på verige.
 
 
 
Docent Tullberg har beräknat de totala skattebekostade utifterna för 2015 års bidragsinvandring till 600 miljarder kronor, de tas alltså av de skattepengar vi betalar in (3).
 
Vi betalade totalt in nära 1 790 miljarder kronor i skatt 2015 (4).
 
Det innebär att förra årets skattebekostade invandring kostar oss mer än en tredjedel av alla skatter vi betalar in.

 

 
Att på allvar tro att en stor mängd människor som inte kan ett lands:
 
★ språk,
 
★ samhällskultur eller vill
 
★ acceptera normer seder och bruk (bl.a. att ta även kvinnor i hand, låta läkare undersöka kvinnliga patienter och acceptera de kläder en yrkesgrupp ska bära av praktiska och funktionella skäl) ska arbeta, försörja sig och bidra till vår välfärd är inte naivt, det är extremt korkat.
 
För två år sedan var nära 900.000 människor arbetslösa, ungefär hälften av dem döljs i olika skattebekostade åtgärder för att försvinna ur arbetslöshetsstatistiken (5). Det är mer inkomstbringande att leva på våra skattefinansierade bidrag än att arbeta (6).
 
Vi har Jackpottlandets bild klar för oss.
 
 
 
De som påstår att den skattebekostade invandringen är en vinst framstår ur det perspektivet som gravt sinnesrubbade. Jag påstår inte att den gamle kommunisten Ylva Johansson är det, men hon använder sig av fula trick för att lura oss, ur artikeln (7):
 
“Arbetsmarknadsminister Ylva Johansson presenterade på fredagsförmiddagen de prognoser för sysselsättningen som kommer att ingå i vårbudgeten. Just nu finns det över 100 000 lediga jobb i Sverige. -”Vi har aldrig haft så många lediga jobb och det är också väldigt få varsel. Det är en indikation på att det går väldigt bra just nu, säger Ylva Johansson”.
 
Det går möjligen väldigt bra för bidragsadministratörerna Arbetsförmedlingen, Migrationsverket och Försäkringskassan, det är ju dit våra skattepengar alltmer går.
 
 
 
Ylva Johansson tar till ett fint gammalt kommunistknep: hon ljuger inte men berättar heller inte hela sanningen:
 
“De nya siffrorna visar också att under 2018 kommer en milstolpe att passeras – fem miljoner svenskar väntas då vara i arbete”.
 
Jag undrar hur många svenskar som arbetar på riktigt och hur många nyhitkomna svenskar som är i skattefinansierad sysselsättning. Vilka betalar den skattefinansierade sysselsättningen tror ni?
 
 
 
2015 betalade vi totalt 1 790 miljarder kronor i skatt.
 
2015 års invandring kostar oss enligt en beräkning 600 miljarder kronor (en tredjedel av allt vi betalar i skatt).
 
Här kommer kuggfrågan: tror ni de pengarna tas från:
 
A/ En hemlig reserv i finansminsiter Magdalena “Tomt i ladorna” Anderssons tomma lador?
 
B/ Från er offentliga sektor som ni betalar för (sjuk- och åldringsvård, polis, försvar, pensioner och skolväsende)?
 
 
 
Ni som fortfarande tror på att ni kommer vinna i Sveriges världsjackpott räcker upp en hand. Ni som räcker upp handen ska vi inte rösta på. Vi ser gärna att ni som räcker upp handen (såväl flergenerationssvenskar som “nysvenskar”) tar emot, härbergerar och ur egen ficka försörjer den mångkulturella berikningen.
 
Den gamle kommunisten Ylva Johansson, den ekologiska islamisten Mehmet Kaplan och den felräknande matematikhaveristen Henrik “Pizzaräknare” Schyffert är några som bör föregå med gott exempel.

 

1/
 
2/
 
3/
 
4/
 
5/
 
6/
 
7/
Annonser